Pripreme za sudnji dan, 29. lipnja - 3. srpnja

Pripreme za sudnji dan
,
Pripreme za sudnji dan
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi prikaz svijeta osoba koje se pripremaju za ono najgore – kraj čovječanstva! U ovoj reality seriji gledatelji će vidjeti istinite priče o ljudima koji se intenzivno pripremaju za smak svijeta...

 

2. sezona, epizoda 7 - 29. lipnja

Pratimo tri Njujorčana koji razrađuju rutu bijega na sigurno u slučaju opasnosti. Iako gaje različite strahove, svih je troje odlučno pobjeći s otoka prije nego što bude prekasno. Profiliramo Margaret Ling koja se boji da će katastrofalni uragan razoriti grad. Ona planira prehodati kilometre kako bi se što više udaljila od grada. U Brooklynu upoznajemo Camerona Moorea, studenta koji planira studirati medicinu. Cameron se priprema za topljenje nuklearnog reaktora u nuklearnoj elektrani Indian Point, što će dovesti do štetnih promjena okoliša. On planira preveslati rijeku Hudson i doseći New Jersey. A u centru grada pratimo brokera i obiteljskog čovjeka Jaya. On se boji da je teroristički napad u obliku takozvane „prljave bombe“ neizbježan te planira pobjeći s obitelji u svoju sigurnu kuću u Hamptonsima.

2. sezona, epizoda 8 - 30. lipnja

U osmoj epizodi druge sezone profiliramo dvije jedinstvene osobe koje se boje da se smak svijeta hitro približava. Prvo upoznajemo Brenta, oca desetero djece koji je počeo graditi srednjovjekovni dvorac koji će ih, vjeruje, zaštititi od elektromagnetskog pulsa. Uči svoju djecu važnosti priprema te planira dvoje od njih proglasiti nasljednicima svog trona. Zatim pratimo Dereka Pricea koji se boji da će solarna baklja uništiti električnu mrežu i svu modernu tehnologiju. Da bi se pripremili, on i obitelj pretvaraju svoj zabavni park u stilu Divljeg zapada u oazu priprema, a staza za minigolf ujedno je i snajperska osmatračnica. Pridružujemo se ovim muškarcima i njihovim obiteljima dok preinačuju svoje živote kako bi se pripremili za sudnji dan.

2. sezona, epizoda 9 - 1. srpnja

U ovoj epizodi ulazimo u živote Amerikanaca koji se pripremaju za sudnji dan. Najprije profiliramo Bryana Smitha koji živi u ruralnoj Floridi i boji se gospodarskoga kraha koji će dovesti do nasilnih nemira. On uzgaja duhan i šećernu trsku kojima planira trgovati, a proizvodi i vlastito streljivo. Da bi zaštitio obitelj, Bryan je odlučio sagraditi podzemni bunker. Nazvao je prijatelja iz djetinjstva Rona Hubbarda, proizvođača čelika u Los Angelesu koji profesionalno gradi bunkere te će napraviti posebni bunker za Bryana. Također upoznajemo Christine koja se nemirno priprema za golemi tsunami koji će, boji se, razoriti Istočnu obalu. Ona je pretvorila garažu u skladište te je spremna pobjeći čim bude nužno.

2. sezona, epizoda 10 - 2. srpnja

U ovoj epizodi druge sezone upoznajemo još jednu skupinu Amerikanaca koja se boji da se sudnji dan brzo približava. Najprije upoznajemo Snakea Blockera kojeg je apaško nasljeđe naučilo da treba slušati intuiciju. San ga je uvjerio da se pripremi za gospodarski kolaps koji će dovesti do kaosa u društvu. Da bi se pripremio, vježba bacanje noževa te podučava svoju novu ženu kako živjeti od zemlje. Također pratimo Kevina O'Briena iz prošle sezone koji se s obitelji preselio s Floride u Tennessee kako bi ih zaštitio od zamjene polova. Kevin je kupio golemi komad zemlje gdje planira sagraditi tvrđavu s dobro opremljenim bunkerom. Također je kontaktirao s Lucasom Cameronom, mještaninom koji se boji da nas čeka katastrofalni potres. Lucas je okupio skupinu susjeda istomišljenika te razmišlja da i Kevina doda u ekipu. Pratimo ove ljude i njihove obitelji da bismo neposredno vidjeli što su sve spremni učiniti kako bi preživjeli.

2. sezona, epizoda 11 - 3. srpnja

U ovoj epizodi druge sezone upoznajemo jedinstvenu skupinu Amerikanaca koji se pripremaju za sudnji dan. Amanda i Scott Bobbin uvjereni su da će komet uskoro udariti Zemlju i izazvati nepopravljivu štetu. Par se počeo pripremati nakon što je Amanda u snu čula glas koji ju je upozorio na neposrednu opasnost. Bobbinovi su se odlučili preseliti u planine Sjeverne Karoline gdje su kupili kuću te se u potpunosti posvetili pripremama. Zatim upoznajemo Lindsay i Raya, par iz Boisea u Idahu koji se priprema za krah svjetskog sustava poljodjelstva. Vježbaju održivi način života te su pretvorili svoje dvorište u oazu sa stotinama jestivih biljaka. Lindsay je voditeljica radijske emisije koja promiče organsko vrtlarstvo. Na kraju upoznajemo Jima D., ljubitelja motocikala iz Južne Kalifornije koji se boji hakerskog napada na električnu mrežu koji će dovesti do društvenih nemira. On je pretvorio kamion od 13 tona u vozilo za bijeg, a opremio ga je i snajperom.

Reality seriju 'Pripreme za sudnji dan' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u na Doma TV-u!Tagovi