.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Principe, 14. - 18. svibnja

Principe - 26
,
hr_HR

U uzbudljivoj seriji 'Principe' stvarnost i fikcija isprepleću se na jedinstven način. Dio zapleta u seriji inspiriran je stvarnim događajima.

2. sez., 4. ep. - 14. svibnja

Nakon što je morao raznijeti pošiljku, Khaled za sve okrivi Moreyja i odluči ga držati na oku. Didi, jedan od upletenih džihadista, kaje se zbog svog postupka pa dođe u Khaledovu i Fátiminu kuću tražiti milost. CNI u tome vidi svoju priliku pa iskoristi Didija, koji je posljednje dane proveo s Abdúom, da natjera Fátimu da shvati da spava s neprijateljem.

2. sez., 5. ep. - 15. svibnja

Morey je nepovjerljiv prema Hidalgo koja se od njega ne odvaja. Novi podaci koje nabavi od CNI-a samo potvrde njegove sumnje.
Faruq obavijesti Frana da Lameli stiže veća količina droge i tako izazove policiju da mu napokon stane na kraj. CNI zatraži od Frana da iskoristi tu informaciju da pridobije Lamelu na svoju stranu, ali on ne želi raditi u interesu čovjeka koji sije smrt ulicama Ceute.

2. sez., 6. ep. - 16. svibnja

Nakon Didijeve smrti Fatima se bori sa spoznajom da je njezin život uz Khaleda laž, ali svakim je danom sve sigurnija da Morey govori istinu. Jedino je rješenje uhititi Khaleda i dignuti optužnicu protiv njega, ali to neće biti lako jer Khaled uživa neočekivanu potporu.
Da bi izašla na kraj s rođakinjom koja je ucjenjuje, Leila je prisiljena krasti od Faruqa. On za krađu okrivi svoje ljude, iako nije posve uvjeren u Leilinu verziju priče.

2. sez., 7. ep. - 17. svibnja

Nasserov posjet rezultira Fátiminom suradnjom sa špijunima, rizičnim potezom kojem se Morey protivi, ali koji bi im jedini mogao pomoći da otkriju Khaledove prave namjere. Fatima pristane u nadi da će joj informacije do kojih dođe poslužiti da prekine noćnu moru u koju se pretvorio njezin brak.
Operacija za presretanje Lameline pošiljke propala je i dovela Frana u probleme. Aníbal ga pritišće zahtjevima koje ne može ispuniti. Fran će za to platiti visoku osobnu cijenu. Fran češlja grad da bi pronašao svoju otetu kćer.
Za ono što bi se moglo dogoditi Ruth krivi Moreyja i Serru jer su ga natjerali da prikrije Lameline zločine. Da oslobodi kćer, Fran se mora suočiti s Aníbalom u borbi na život i smrt.

2. sez., 8. ep. - 18. svibnja

Lagartio u zatvor pozove Faruqa koji strahuje od najgoreg. Pokraj desetkovane bande Faruq mu se uputi u posjet razmišljajući o tome da je možda stigao trenutak da s obitelji da petama vjetra, pogotovo sada kad će mu Leila roditi dijete kojem želi budućnost svjetliju od one koju nudi Príncipe.

Epizode serije 'Principe' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!


 Tagovi