.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Principe, 11. - 15. lipnja

Principe - 30
,
hr_HR

U uzbudljivoj seriji 'Principe' stvarnost i fikcija isprepleću se na jedinstven način. Dio zapleta u seriji inspiriran je stvarnim događajima.

2. sez., 24. ep. - 11. lipnja

U nastojanju da spriječi napad, Morey odluči pronaći eksploziv preko Hamze. Iako Fran razumije zašto je Morey spreman iskoristiti adolescenta u tako rizičnoj misiji, rezultat operacije među njima će otvoriti nepremostiv jaz.

2. sez., 25. ep. - 12. lipnja

Morey je prisiljen napustiti Ceutu, a o njegovoj navodnoj korumpiranosti i javnom razotkrivanju identiteta vodi se istraga. Usprkos zabrani, Morey ne može ignorirati vijesti koje dolaze iz Príncipea pa očajničkim potezom pokuša spriječiti ostvarenje Khaledovih planova. Međutim, nepredvidivi Khaled svojom suradnjom utiša sve sumnje.
Faruq je uhićen zbog provale u Khaledovu kuću, a njega ispituju zbog posjedovanja eksploziva. U postaji uzdrmanoj posljednjim otkrićima oba slučaja vodi Moreyev zamjenik.

2. sez., 26. ep. - 13. lipnja

Uhićenje spasi Faruqa od osvete Kolumbijaca koji upadnu u kuću Bena Bareka uvjerenih da imaju saveznika u Pacu. On međutim odluči stati na stranu svoje obitelji i pomoći Faruqu da održi obećanje i izvuče ih žive i zdrave iz Ceute.

2. sez., 27. ep. - 14. lipnja

Svim medijima širi se vijest da je Akrab razbijen zahvaljujući suradniku francuske tajne službe čiji identitet nije otkriven. Khaled uživa status junaka, a stižu mu čestitke i s najviših instancija.
Morey je u bezizlaznoj situaciji. Počinje sumnjati u sebe – možda svi imaju pravo i on se napreže u Khaledu vidjeti terorista samo zato što želi pobjeći s Fátimom. Iznevjerio je čak i nju, već dva dana bezuspješno traži gdje je skrivena Nayat.

2. sez., 28. ep. - 15. lipnja

Franovo otkriće vraća ih u igru. Khaled možda ima još eksploziva koji namjerava iskoristiti na primopredaji nagrade u Granadi.
Morey se trgne iz svoje potištenosti da bi spriječio atentat u čije postojanje, kako se čini, vjeruju samo on, Fatima i Fran.

Epizode serije 'Principe' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi