Ne propustite napetu treću sezonu serije "Djevojke na zadatku"!

Serija je nastala prema romanima The Apprentice i The Surgeon svjetski poznate autorice bestsellera Tess Gerritsen.

Glumica Angie Harmon u seriji 'Djevojke na zadatku' pojavljuje se u ulozi detektivke bostonskog odjela za ubojstva Jane Rizzoli. Jane je rođena u Bostonu i ondje je cijeli svoj život provela blisko povezana sa svojom obitelji. Maura Isles, koju u seriji glumi Sasha Alexander, atraktivna je forenzičarka koja je ujedno Janeina prijateljica i kolegica.

Jane Rizzoli i Maura Isles posjeduju jednaku strast i ljubav prema svom poslu, a veže ih i snažno prijateljstvo. Osoran, ali simpatičan detektiv Vince Korsak (Bruce McGill), bivši je Janein partner koji je pomalo povrijeđen činjenicom što ga je Jane zamijenila s neiskusnijim detektivom Barryjem Frostom (Lee Thompson Young). Frankie Rizzoli (Jordan Bridges) je Janein mlađi brat i ambiciozni policajac koji obožava svoju sestru i sanja o tome da će jednog dana i on postati detektiv. Angela Rizzoli (Bracco) je brižna, ali i prilično nametljiva majka detektivke i policajca koja se često upliće u njihov život. Tu je i atraktivni agent FBI-a Gabriel Dean (Billy Burke) koji, čini se, ima i neke druge namjere sa Jane, osim pomoći joj pri rješavanju slučaja.

 

Detektivka Jane Rizzoli i forenzičarka dr. Maura Isles suprotnih su karaktera, no odlične prijateljice koje će se uhvatiti u koštac s najokrutnijim kriminalcima bostonskih ulica. Uz uzajamnu podršku ovaj dinamičan dvojac će odgonetnuti neke od najtežih slučajeva u gradu.

 

Jane i Maura odrasle su u različitim okolnostima, a njihova različitost se i danas očituje u brojnim stvarima. Jane je cijeli život provela u Bostonu i danas je jedina žena koja radi u odjelu za ubojstva bostonske policije, ona je čvrsta i hrabra detektivka koja nikada ne bi iznevjerila svoj tim. Maura je osoba koja se češće ugodnije osjeća u društvu mrtvih tijela nego živih ljudi. Forenzičarka Maura se odijeva besprijekorno u dizajnerske krpice i ostavlja dojam odmjerene žene, ponekad čak i ledenog karaktera. Unatoč njihovim razlikama, ove suprotnosti se međusobno nadopunjuju te obje zahvaljujući svojim briljantnim umovima i stručnosti funkcioniraju savršeno, kako na poslu tako i privatno.

Treću sezonu serije "Djevojke na zadatku" gledajte od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju