.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prijatelji, 9. - 13. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

1. sez., 1. - 2. ep. - 9. listopada

Nakon što Rachel zaručnik ostavi pred oltarom, ona se useli k Monici, no doznaje da nije lako biti neovisan, posebice bez tatinih kreditnih kartica.

Rossova bivša žena lezbijka nosi njihovo dijete i njemu se ne sviđa prezime koje je ona odabrala. Rachel doznaje da je njezin bivši zaručnik otišao na njihovo bračno putovanje s njezinom kumom.

1. sez., 3. - 4. ep. - 10. listopada

Proizvođač sokova daje Phoebe 7000 dolara nakon što je ona našla odrezani palac u limenci soka. Chandler opet puši na veliku žalost njegovih prijatelja.

Kada dostavljač pogreškom dostavi djevojkama pizzu namijenjenu Georgeu Stephanopoulosu, čovjeku koji živi preko puta, one odluče baciti pogled dalekozorom na bivšeg savjetnika iz Bijele kuće.

1. sez., 5. - 6. ep. - 11. listopada

Ross pomaže Rachel oko pranja rublja i smatra to prvim izlaskom. Monica glumi Joeyjevu novu djevojku jer se on želi pomiriti s djevojkom koju je upravo ostavio.

 

Joey dobiva sjajnu priliku kada biva unajmljen kao dvojnik za stražnjicu Ala Pacina.

 

1. sez., 7. - 8. ep. - 12. listopada

Upravo kada Phoebe namjerava započeti pjevati tužne narodne pjesme u Central Parku, u New Yorku nestane struje. Ekipa se vraća u stan djevojaka gdje Ross pokuša reći Rachel da mu se sviđa.

 

Monica i Ross oplakuju smrt svoje bake. Chandler preispituje svoju seksualnost.

 

1. sez., 9. - 10. ep. - 13. listopada

Monici zagori večera za Dan zahvalnosti jer svi odlaze na krov da bi vidjeli jedan od balona iz parade koji se oteo kontroli.

Ekipa se dogovori, a zatim prekrši dogovor da će slaviti Novu godinu bez partnera. Ross pokušava umanjiti svoju usamljenost i nađe novog cimera, majmuna po imenu Marcel.

Seriju 'Prijatelji' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.Tagovi