Prijatelji, 7. - 13. siječnja

prijatelji
,
prijatelji
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

 6.sez., 16. - 19. ep. - 7. siječnja 

Prijatelji nastavljaju maštati. Ross predlaže seks utroje sa ženom i njezinom prijateljicom te biva izostavljen. Chandler i Monica pomažu jedno drugom prebroditi samoću. Rachel saznaje istinu o svome mužu. Phoebe bježi iz bolnice.

Chandler i Monica dogovore se da će jedno drugom izraditi darove za polugodišnjicu, no nijedno nije ništa pripremilo. Ross pokušava Rachel i Phoebe naučiti borilačkim vještinama. Joey unajmljuje dvojnika.

Kad im vatra ošteti stan, Rachel i Phoebe moraju birati hoće li privremeno živjeti kod Joeyja ili Monice. Ross upada u probleme jer izlazi sa studenticom. Chandler pokušava pomoći Joeyju s karijerom.

Ross se brine kad njegova djevojka/studentica ode na izlet s divljim prijateljima. Rachel treba pratitelja za bal. Joeyju se pokvari hladnjak.
 

6.sez., 20. - 23. ep. - 8. siječnja

U ovoj epizodi, uglavnom sastavljenoj od isječaka iz prijašnjih epizoda, Joey ide na audiciju za glavnu televizijsku ulogu. No Chandler umalo sve ne upropasti zaboravivši telefonsku poruku.

Ross ne uspijeva impresionirati oca svoje djevojke. Joey ugrožava svoju glavnu ulogu uvrijedivši robota. Phoebe piše knjigu o Monici i Chandleru.

Dok su Ross i Elizabeth na romantičnom vikendu u njezinoj obiteljskoj kolibi, neočekivano dolaze Elizabethin otac i Rachel. Chandler se pravi da se ljuti kada Monica unaprijed rezervira mjesto za vjenčanje, no potajice je planira zaprositi.

Chandler pronalazi savršeni zaručnički prsten, ali ga izgubi. Rachel se ispunila želja da joj Paul otkrije svoje osjećaje, ali sad ne može prestati brbljati.
 

6.sez., 24. - 25. ep.;7. sez., 1. - 2. ep. - 9. siječnja

Chandlerovu romantičnu prosidbu upropasti dolazak Monicina bivšeg dečka (Tom Selleck). Joey slučajno kupi brod. Nezgoda u studentskom domu podsjeća Rossa na to koliko mu je cura mlada.

Rachel i Phoebe izabiru pričuvne muževe. Chandler zavara Monicu te ona povjeruje da mu je ideja braka mrska pa ona traži utjehu kod Richarda. No na kraju se Monica i Chandler ipak zaruče.
 

Monica svima oduševljeno objavljuje sretne vijesti njezinih zaruka, no Rachel i Ross zasjene je jer su ponovno zajedno. Chandler ima problema kod vođenja ljubavi.

Joey doznaje da Rachel čita vrući ljubavni roman. Monica otkriva da su joj roditelji potrošili novac za vjenčanje na vikendicu na moru.
 

7. sez., 3. - 6. ep. - 10. siječnja

Monica postaje opsjednuta time da dozna Pheobeinu tajnu, recept za slasne kekse. Joey prihvaća Rachelinu pomoć pri jedrenju. Chandler ne uspijeva impresionirati Monicina oca.

Rachel radije želi zaposliti slatkog asistenta nego kvalificiraniju ženu. Joeyjeva se serija ukida. Chandler, Monica i Ross govore neugodne tajne jedni drugima.

Joey pokušava naučiti Chandlera kako da se smije za zaručničku fotografiju s Monicom. Phoebe i Ross hodaju s parom koji se sprema na rastavu. Joey vodi Taga u zabavni izlazak.

Rachel i Phoebe natječu se koja će biti Monicina kuma, ali Monica ne želi donijeti odluku. Phoebe na kraju prepušta Rachel da obavi tu dužnost. Chandler se pokušava ispričati djevojci iz mladosti.
 

7. sez., 7. - 12. ep. - 11. siječnja

Ross otkriva da je njegova disertacija u dijelu knjižnice u koji se student idu seksati. Chandlerova bivša djevojka Janice natjera Monicu i Chandlera da je pozovu na vjenčanje. Rachel i Phoebe miješaju se u Joeyjevu vezu s Erin.

Chandlerov iracionalni strah od pasa stvara problem kad Phoebe kući dovede slatkog psa. Rachelin asistent daje joj dar iznenađenja za Dan zahvalnosti – poljubac.

Monica postaje popularna kod susjeda zahvaljujući domaćim slatkišima. Phoebe odlučuje naučiti voziti bicikl. Rachel upada u nevolje jer se viđa s asistentom.

Ross se maskira u blagdanskog pasanca i s Monicinom, Chandlerovom i Joeyjevom pomoći uči Bena o Hanuki. Phoebe se brine da se Rachel više sviđa živjeti kod Joeyja.

Chandler i Rachel ne mogu odoljeti, a da ne pojedu neodoljivu tortu od sira namijenjenu za susjeda. Phoebein bivši dečko vraća se samo za jednu noć, no Joey bi mogao uništiti spoj. Monica smišlja osvetu za rođakinjino vjenčanje.
Monica zaspi tijekom seksa. Rachel se svađa s Tagom. Ross i Joey ostanu zarobljeni na krovu.
 

7. sez., 13. - 16. ep. - 12. siječnja

Phoebe se spetlja sa suicidalnim službenikom. Rachel slomi Joeyjevu omiljenu stolicu. Monicine su voljene stvari iz djetinjstva uništene.

Rachelin 30. rođendan potiče prijatelje da se prisjete svojih 30. rođendana.

Joeyjev lik u dnevnoj sapunici postaje značajniji, na žalost glavne ženske zvijezde serije. Phoebe i Rachel svađaju se oko toga koja će seksi tipu vratiti njegov izgubljeni mobitel.

Chandler doznaje s kim se Monica zapravo htjela seksati one večeri kad su postali ljubavnici. Ross je bijesan nakon što Rachel nauči Bena izvoditi psine.
 

7. sez., 17. - 18. ep. - 13. siječnja

Monica se s još jednom mušterijom bori za savršenu vjenčanicu. Ross i Joey natječu se za istu ženu.

Joey pretjeruje na proslavi dodjele nagrade za sapunice. Ross vidi Chandlera da izlazi iz striptiz-bara za žene.

Ne propustite 'Prijatelje' od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi