.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prijatelji, 7.-12. studenog

Prijatelji 9. sezona epizoda - 7
,
hr_HR

U završnici serije Prijatelji, prepunoj humora i podijeljenih emocija, Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross započinju nova poglavlja u svojim životima.

10. sez., 8.-9. ep. - 7. studenog

Monica za društvo priprema fantastičnu gozbu za dan Zahvalnosti, ali poludi kad svi zakasne na druženje. Ross i Joey su prvo pokušali otići na hokejsku utakmicu, a Phoebe i Rachel su potajice odvele Emmu na natjecanje iz ljepote za bebe. Problemi se povećavaju kad Monica odbije pustiti izgladnjele goste u svoj i Chandlerov stan.

Nervozni i uzbuđeni Monica i Chandler putuju u Teksas upoznati mladu trudnicu Ericu Simmons (gostujuća glumica Anna Faris – filmski serijal Mrak film) koja ih razmatra za posvajanje njezina djeteta kad se rodi. Monici i Chandleru se svidi Erica i oni se svide njoj. Jedini je problem taj što Erica, zbog pogreške u Agenciji za posvajanje, misli da je Monica svećenica, a Chandler liječnik – a željan par ne odlučuje ju ispraviti. U međuvremenu, Joey izlazi s Phoebenom prijateljicom, ali je živcira svojim teritorijalnim navikama jedenja. Nakon što podlegne seksi i uvjerljivoj prodavačici, Ross završi s jedinstvenom novom odjećom.

 

 

10. sez., 10.-11. ep. - 8. studenog

Kada Phoebe i Rachel vide Chandlera kako ulazi u auto sa zgodnom ženom tijekom radnog vremena, prate ga do predgrađa i vide kako ulazi s tom ženom u veliku kuću. U strahu da Chandler vara Monicu, obavijeste je o tome te saznaju da je žena trgovac nekretninama. Par je potajice gledao kuće i mučio se s time kako će reći najboljim prijateljima da napušta grad. U emocionalnoj montaži, isječci iz prijašnjih epizoda naglašavaju mnoge doživljaje koje su prijatelji imali u Monicinu i Chandlerovu stanu.

Joey kao poznati natjecatelj sudjeluje u kvizu Piramida od 100.000 dolara kojemu je domaćin Donny Osmond (glumi sebe), no Joeyjev upitan kvocijent inteligencije stoji njegova partnera nagrade. U međuvremenu, Monica i Rachel na neviđeno unajme neuglednog stripera Roya (Danny DeVito) za Phoebenu djevojačku večer. A Chandler i Ross idu na godišnjicu mature gdje susreću atraktivnu ženu za koju su obojica obećali da neće izlaziti s njom tijekom škole.

 

 

10. sez., 12.-13. ep. - 9. studenog

U ovoj posebnoj epizodi, koja je prekretnica, Phoebena organizatorica vjenčanja, Monica, izluđuje sve oko sebe, sve dok je Phoebe ne otpusti. Phoeben veliki dan pretvara se u katastrofu jer su narudžbe pomiješane, a zbog mećave moraju mijenjati planove. U međuvremenu, kao zamjena za Phoebena zatvorenog oca, Joey preuzima njegovu ulogu malo previše ozbiljno. A Chandler i Ross nagovaraju Rachel da uzme jednog od njih kao zamjenu za djevera u nečemu što će biti najčudnija svadbena povorka.

Monica i Chandler pokazuju Erici (gostujuća glumica Anna Faris , majci nerođenog djeteta koje oni žele posvojiti, znamenitosti New Yorka, a saznaju i još pojedinosti o njoj, na primjer, da bi djetetov biološki otac mogao biti zatvorenik koji je oca ubio lopatom. U međuvremenu, Ross i Rachel zbližavaju se nakon što je njezin sarkastični otac, dr. Green (gostujući glumac Ron Leibman), doživio srčani udar. A Joey upošljava frankofilnu Phoebe da ga nauči francuski prije važne audicije, no ona ubrzo postaje ogorčena glupostima koje izlaze iz Joeyjevih usta.

 

 


10. sez., 14.-15. ep. - 10. studenog

Rachel se skoro uguši u jelu kada potajice ode u restoran na razgovor za posao i sjedne za stol do svojega sadašnjeg šefa. Phoebe razmišlja da promijeni vjenčano prezime u neko egzotičnije. U međuvremenu, Joey se osjeća napušteno kad Monica i Chandler pokušaju kupiti kuću, ali pronalazi utjehu u drskoj osmogodišnjoj kćeri prodavača, Mackenzie (Dakota Fanning – Mačak, ne diraj mu šešir).

Kad Rachel objavi nešto zapanjujuće, Ross potajice spletkari da joj vrati stari posao. U međuvremenu, Joey je toliko zbunjen promjenama u životima prijatelja da ga Phoebe sprečava da sazna o nagloj smrti svoje agentice. A Monica i Chandler pregledavaju kuću na prodaju pored njihove nove kuće i otkrivaju iznenađujuće stvari.

 

 

10. sez., 16.-17. ep. - 11. studenog

Dok se Rachel sprema otputovati u Pariz, društvo joj priprema oproštajku. Umjesto da se vidi sa svima zajedno, svakog od njih odvodi na stranu na privatni oproštaj. No jedan od prijatelja uvrijedi se jer je isključen. U međuvremenu, Monica daje stroge naredbe dok se precizno pakira za novi život u predgrađu s Chandlerom, a oboje budno paze jako trudnu Ericu (gostujuća glumica Anna Faris), majku svoga budućega posvojenog djeteta. A dok je čistio stan, Chandler je našao čudan predmet koji je pripadao bivšem stanaru nejgove i Monicine gostinjske sobe.

U završnici serije Prijatelji, prepunoj humora i podijeljenih emocija, Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross započinju nova poglavlja u svojim životima. Njih je šestero bilo jedno uz drugo u svim usponima i padovima na putu odrastanja. Sad im je zadnji dan zajedno i pun je značajnih događaja i neočekivanih iznenađenja. Čak i dok prijatelji donose važne odluke o svojim budućnostima, veže ih veza koja će trajati zauvijek – bez obzira na to kamo ih putevi vode.

 

10. sez., 18. ep. - 12. studenog

U završnici serije Prijatelji, prepunoj humora i podijeljenih emocija, Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross započinju nova poglavlja u svojim životima. Njih je šestero bilo jedno uz drugo u svim usponima i padovima na putu odrastanja. Sad im je zadnji dan zajedno i pun je značajnih događaja i neočekivanih iznenađenja. Čak i dok prijatelji donose važne odluke o svojim budućnostima, veže ih veza koja će trajati zauvijek – bez obzira na to kamo ih putevi vode.

1. sez., 1. ep. - 12. studenog

Nakon što Rachel zaručnik ostavi pred oltarom, ona se useli k Monici, no doznaje da nije lako biti neovisan, posebice bez tatinih kreditnih kartica.

>>>> Prijatelji, 14.-18. studenog

 

 Tagovi