.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prijatelji, 7. - 11. kolovoza

Prijatelji 8. sezona epizode - 2
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

 7. sez., 22.-23. ep. - 7. kolovoza

Dok se rodbina okuplja na svadbu Monice i Chandlera, Chandler napokon shvaća značenje onoga što radi. Joey shvaća da mora birati između velike filmske uloge i odlaska na svadbu.

Monica ostaje blaženo nesvjesna moguće katastrofe za njezin dan vjenčanja.

7. sez., 24. ep. - 8. kolovoza

Dok Monica i Chandler pripremaju bračne zavjete, oni i prijatelji prisjećaju se starih vremena. Ova epizoda sadrži brojne isječke iz prošlih epizoda.

8. sez., 1. ep. - 8. kolovoza

Svadbena večera Monice i Chandlera gotovo je zasjenjena viješću o Rachelinoj trudnoći. Na drugome mjestu na proslavi Ross pokušava zadiviti zgodnu slobodnu ženu. Chandler ima problema na plesnom podiju, a Joey želi ostaviti dojam na brodvejskog producenta koji hoda s Chandlerovom majkom.

8. sez., 2.-3. ep. - 9. kolovoza

Dok se spremaju napustiti hotel gdje je bilo vjenčanje, uzbuđene Monica i Phoebe razgovaraju o tome tko bi mogao biti otac Rachelina djeteta. Rachel se pita treba li uopće reći ocu koji ništa i ne sluti. U međuvremenu, Joey je u zabludi i misli da je Phoebe trudna te želi učiniti galantnu gestu. Ross i Chandler panično pokušavaju namjestiti zajedničke svadbene fotografije s ostalim parovima u hotelu jer je Chandler izgubio film s vlastita vjenčanja. A Monica ne može dočekati da otvori primamljive svadbene darove.

Čini se da svi znaju tko je otac Rachelina nerođenog djeteta osim samog oca: Rossa. Kada dozna, više ga brinu drugi problemi nego veza s Rachel. U međuvremenu, Phoebe i Joey lažu da curi plin da bi ušli u Monicin i Chandlerov stan.

8. sez., 4.-5. ep. - 10. kolovoza

Ross i Rachel pokušavaju svima objasniti kako su završili u krevetu šest tjedana prije, što ubrzo prerasta u raspravu tko je zaveo koga. Zatim Ross sve šokira izjavom da je sve snimio kamerom. U međuvremenu se Monica i Chandler vraćaju s medenog mjeseca uzbuđeni zbog mogućeg druženja s još jednim parom mladenaca kojeg su upoznali na letu kući, sve dok ne saznaju da su im novi prijatelji dali krivi broj telefona.

Ross je prestravljen kada sazna da Rachel ide na spoj sa zgodnim glumcem Kashom (Johnny Messner), pogotovo zato što je trudna s Rossovim djetetom. U međuvremenu Phoebe privlači zgodni, no nespretni kuhar Tim (Kevin Rahm – Jesse) i prosvjeduje kad ga Monica želi otpustiti. Chandler sabotira promaknuće ekscentričnoga kolege Boba (Chris Parnell), koji ga je pet godina zvao krivim imenom, Toby.

8. sez., 6.-7. ep. - 11. kolovoza

Na Monicinoj zabavi za Noć vještica Phoebe upoznaje simpatičnog zaručnika svoje hirovite seste Ursule, Erica (Sean Penn) Phoebe se uznemiri kad sazna da se njezina sestra lažno predstavila osobi od povjerenja, a otkriva i da je njoj samoj taj tip privlačan. Monica se maskirala u Ženu Mačku i pita se može li pobijediti Pheoeben lik, Supergirl. Chandler dolazi maskiran u ružičastog zeca te za Rossa, Spudnika, krivo pomisli da je nešto što se nađe na pločniku. A Rachel je podijelila sve slatkiše i s osjećajem krivnje maškarama ispisuje čekove.

Ross je sretan kad sazna da trudna Rachel traži vlastiti stan. Predlaže prazan stan u svojoj zgradi, no poslije sazna da stariji stanar nije mrtav kako je mislio. Ross ima opasnog protivnika u Rachelinu cimeru Joeyju koji u njihovu stanu radi dječju sobu ne bi li je nagovorio da ostane. U međuvremenu, Phoebe je oduševljena kad Eric (specijalni gost Sean Penn) prekine s njezinom sestrom blizankon Ursulom (igra je zvijezda serije Lisa Kudrow) i radije izabere Phoebe. Monica se uznemiri kad posumnja da joj nova spremačica krade traperice, između ostaloga.Tagovi