.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prijatelji, 3. - 7. travnja

Prijatelji 10. sezona - 5
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

9. sez., 23.-24. ep. - 3. travnja

Kad Chandler slučajno izbriše jedinu verziju Rossova govora s njegova laptopa, Charlie mora pomoći Rossu da ga ponovno napiše, a uslijed toga otkriju da imaju više toga zajedničkog od profesije. U međuvremenu, Joey i Rachel zajedno se napiju nakon što su glumili farmaceute i radi besplatnog pića upali na liječničku konferenciju. A Phoebe je u šoku kad Mike neočekivano doputuje na otok da bi razgovarao s njome.

Unatoč činjenici da je prvi sunčani dan od dolaska na otok, svi idu slušati Rossov govor, koji entuzijastično prihvaćaju njegovi voljeni kolege znanstvenici. Poslije, Monica i Mike (gostujući glumac Paul Rudd) sudjeluju u jako natjecateljskoj, maratonskoj partiji ping-ponga, što uzbuni Chandlera, ali uzbudi Phoebe. A Rossova i Joeyjeva sreća okrene se nakon objave Charlie i Rachel.

10. sez., 1.-2. ep. - 4. travnja

Još uvijek na Barbadosu nakon Rossova uvodnoga govora, prijatelji se nose s raznoraznim dilemama. Ross je poljubio kolegicu Charlie Wheeler (gostujuća glumica Aisha Tyler – Talk Soup), iako je ona službeno u vezi s Joeyjem. Joey i Rachel su se također poljubili, no njih muči kako to reći Rossu. Phoeben bivši dečko Mike (gostujući glumac Paul Rudd - Kućna pravila) pratio ju je na otok i zaprosio ju je, unatoč tome što je u vezi s drugom ženom. Monici je kosa jako bujna zbog velike vlage u zraku. Chandler ima problem jer se jedva suzdržava od toga da se izruguje svojoj ženi.

Phoebe, Monica i Chandler saznali su za sve ljubavne drame slušajući kroz tanke hotelske zidove; s jedne strane ljubavne razgovore Joeyja i Rachel, a s druge strane Rossa i Charlie. Osjećajući se kao da je prevario Joeyja, Ross ga traži da mu prizna da želi biti s Charlie. Isto tako, Joey želi Rossu priznati svoje osjećaje prema Rachel. Nakon nekoliko pokušaja, Ross kaže Joeyju, no Joey mu se ne uspijeva odužiti. U međuvremenu, Monica uspijeva napraviti frizuru u lokalnom frizerskom salonu i oduševljena je što ima pletenice ukrašene perlicama i školjkama. Chandler i ostali zapanjeniji su nego prije. Monica inzistira na tome da zadrži frizuru, sve dok joj se dotjerana kosa ne zaplete u zavjesu na tuš-kabini.

Rachel, Joey i Charlie (Aisha Tyler) gosti su na neugodnoj večeri u Rossovu stanu, ali boje se za njegovo stanje uma kad Ross, nekarakteristično za sebe, počne prekomjerno uživati u vinu, pjesmi i smijehu. U međuvremenu, Chandler učini nešto neoprostivo kada s Monicom posjeti par koji je posvojio slatkog dječaka. A bivšu surogat majku, Phoebe, posjećuje njezin brat Frank Jr. (gostujući glumac Giovanni Ribisi – Spašavanje vojnika Ryana) koji je očajan jer se više ne može nostiti s drskim trojkama.

10. sez., 3.-4. ep. - 5. travnja

Slatkorječivi Joey samouvjeren je kao i uvijek dok se sprema po prvi put voditi ljubav s Rachel. No uskoro postaje netipično nespretan te se i Rachel osjeća nelagodno. Pitaju se kako su Monica i Chandler tako lako od prijatelja postali ljubavnici. U međuvremenu, Monicina i Phoebena naporna prijateljica Amanda (Jennifer Coolidge - Best in Show) dolazi u posjet i stvara jaz među ženama. A Ross odlazi u solarij na špricanje tijela, ali ne uspijeva pratiti jednostave upute.

Na Emmin prvi rođendan, Rachel uvjerava Monicu i Chandlera da odgode dugoočekivani put u Vermont kako bi ostali na zabavi. Ali problemi nastaju kada dojenče zaspi, a stigne lascivna rođendanska torta za odrasle. U međuvremenu, kad Ross izleti da pomogne Rachel, zaduži Joeyja da zadrži sve u stanu dok se oni ne vrate s pravom tortom.

10. sez., 5.-6. ep. - 6. travnja

Rachel se čini da je njezina iritantna, samodopadna sestra Amy (Christina Applegat) napokon na rubu velike promjene u ponašanju. Kako bi pomogla Amy da postane odgovornija osoba, Rachel zanemari Rossovo žestoko protivljenje i dopušta Amy da čuva Emmu. Uskoro zažali zbog te odluke. U međuvremenu, Phoebe na znajući uništava Mikeovo (gostujući glumac Paul Rudd) iznenađenje za obljetnicu. A Monica i Chandler se zabrinu kad Joey pokušava koristiti velike riječi u pismu preporuke Agenciji za posvajanje za njih dvoje.

Hobart je Charlien (Aisha Tyler) opsjednuti bivši dečko. Hobart nudi Rossu stipendiju pod uvjetom da prekine s Charlie. U međuvremenu, Phoebe pokušava dati groznu sliku koju je naslikala Monici i Rachel koje se jako opiru tomu. A Joey je uvrijeđen kad Chandler slaže o gledanju snimke Joeyjeve bizarne audicije.

10. sez., 7.-8. ep. - 7. travnja

Monica i Chandler nervozno se pripremaju za posjet službenice za posvojenje Laure (Maria Pitillo) koja će odlučiti jesu li oni prikladni roditelji. Nažalost, Laura prestravi uštogljeni par kad im kaže da ju je jednom zaveo gad pod imenom Joey koji živi u istoj zgradi i nikad je nije nazvao. U međuvremenu, Phoebe i Mike (gostujući glumac Paul Rudd) odluče imati malu svadbu, a ostatak novca donirati dobrotvornoj udruzi za djecu – da bi zatim te novce na kraju tražili natrag. A Ross pokušava pomoći Rachel da prebrodi iracionalan strah od ljuljački kako bi Emma mogla uživati na dječjem igralištu.

Monica za društvo priprema fantastičnu gozbu za dan Zahvalnosti, ali poludi kad svi zakasne na druženje. Ross i Joey su prvo pokušali otići na hokejsku utakmicu, a Phoebe i Rachel su potajice odvele Emmu na natjecanje iz ljepote za bebe. Problemi se povećavaju kad Monica odbije pustiti izgladnjele goste u svoj i Chandlerov stan.

 


 Tagovi