.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prijatelji, 29. svibnja - 2. lipnja

img placeholder
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

3. sez., 17.-18. ep. - 29. svibnja

Usamljeni Ross posjećuje Carol dok je Rachel na skijanju sa svojim prijateljima.

Phoebe je izvan sebe jer joj se brat želi oženiti dvostruko starijom ženom. Dok radi kao konobarica, Monica od obožavatelja dobiva napojnicu koja vrijedi malo bogatstvo. Chandler se zbog hipnoterapijske kazete ponaša kao žena.

3. sez., 19.-20. ep. - 30. svibnja

Rachel ide na prvi spoj otkad je prekinula s Rossom. Monica izlazi s Peteom iako je on i dalje ne privlači.

Joey misli da je pronašao pravu ljubav. Rachelina šefica izlazi s Chandlerom, što stvara problem Rachel. Monica nasljeđuje kuću za lutke.

3. sez., 21.-22. ep. - 31. svibnja

Kad Pete kupi restoran, Monica mora odlučiti treba li prihvatiti njegovu ponudu da ondje radi. Ross pomaže ozlijeđenoj Rachel umjesto da daje intervju na televiziji. Joey i Chandler udomljavaju patku i pile.

Ross misli da je tip s kojim Rachel izlazi lud. Joey se zaljubi u Kate, no kad joj ponude posao u Los Angelesu, ona ga prihvati.

3. sez., 23.-24. ep. - 1. lipnja

Ross pronalazi čudnu izraslinu na stražnjici. Phoebe ne može odabrati između dva tipa. Monicin dečko iznenadi je ne zaprosivši je.

Na Monicin užas, Pete planira sudjelovati u ultimate fightu. Phoebe Rossu namješta žensku koja je bila ćelava. Billy Crystal i Robin Williams pojavljuju se u ovoj epizodi.

3. sez., 25. ep. - 2. lipnja

Društvo ide na plažu. Phoebe susreće obiteljskog prijatelja koji ima veze s prošlošću njezine obitelji. Ross otkriva da ga Rachel i dalje voli.

4. sez., 1. ep. - 2. lipnja

Ross ponovno izlazi s Rachel nakon što je nehotice preuzeo odgovornost za njihov prekid. Phoebe se susreće sa svojom majkom. Monicu sprži meduza.

 


 Tagovi