.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prijatelji, 27. studenog - 1. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

3. sez., 23. - 24. ep. - 27. studenog

Ross pronalazi čudnu izraslinu na stražnjici. Phoebe ne može odabrati između dva tipa. Monicin dečko iznenadi je ne zaprosivši je.

Na Monicin užas, Pete planira sudjelovati u ultimate fightu. Phoebe Rossu namješta žensku koja je bila ćelava. Billy Crystal i Robin Williams pojavljuju se u ovoj epizodi.

3. sez., 25. ep.; 4. sez., 1. ep. - 28. studenog

Društvo ide na plažu. Phoebe susreće obiteljskog prijatelja koji ima veze s prošlošću njezine obitelji. Ross otkriva da ga Rachel i dalje voli.

Ross ponovno izlazi s Rachel nakon što je nehotice preuzeo odgovornost za njihov prekid. Phoebe se susreće sa svojom majkom. Monicu sprži meduza.

4. sez., 2. - 3. ep. - 29. studenog

Phoebe vjeruje da se u mački koja joj je uskočila u torbu za gitaru u Central Perku nalazi duh njezine pomajke. Joeyjev pokušaj da proda zabavni centar pokazao se opasnim.

Monica pokušava dokazati da može skuhati gurmansku večeru za svoju majku. Chandler se nađe u neugodnoj situaciji dok izlazi s Rachelinom šeficom.

4. sez., 4. - 5. ep. - 30. studenog

Joey podučava nadzornika zgrade dvoranskim plesovima kako bi ga spriječio da izbaci Rachel i Monicu. Phoebe želi izaći sa seksi klijentom.

Joey misli da Chandler mrzi njegovu novu djevojku – no istina je da je Chandler izbjegava zato što ga ona privlači. Ross i Rachel pokušavaju jedno drugog učiniti ljubomornim.

4. sez., 6. - 7. ep. - 1. prosinca

Rossova predivna nova djevojka ima vrlo prljav stan. Chandler se bolje upoznaje s Joeyjevom djevojkom.

Chandlera izjeda krivnja nakon što je poljubio Joeyjevu djevojku. Rossov glazbeni talent nije toliko sjajan kako misle on i Phoebe.

Humorističnu seriju 'Prijatelji' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi