Prijatelji, 25. veljače - 3. ožujka

Prijatelji 5. sezona epizode - 5
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

4. sezona, epizoda 20 - 23 - 25. veljače

Monica odjene Emilynu vjenčanicu. Chandler tjera Joeyja na liječenje hrkanja u kliniku za spavanje. Rachel tjera Joshuu od sebe jer je nagonski predložila vjenčanje.
Rachel i zaručeni Ross svatko za sebe prisjećaju se vremena kad su bili zajedno. Prijatelji dobiju pozivnice za Rossovo vjenčanje, ali neće svi ići. Phoebe ne može ići zbog trudnoće, a Rachel radije ne bi bila ondje i gledala Rossa kako se ženi nekom drugom.
Nakon što Joey gotovo izgubi Rossov vjenčani prsten, Ross pita i Joeyja i Chandlera da mu budu kumovi. Cure organiziraju darivanje djece za Phoebe.
Na putu u London radi Rossova vjenčanja Chandler i Joey svađaju se tijekom razgledavanja. Nakon razgovora s Phoebe, Rachel shvaća da još voli Rossa. Smjesta putuje za London, što uznemiri Phoebe. Prvi dio dvodijelne epizode.

4. sezona, epizoda 24, 5. sezona, epizoda 1 - 3 - 26. veljače

Phoebe pokušava upozoriti prijatelje da Rachel dolazi u London. Pijani Chandler i Monica poseksaju se. Rossov otac svađa se s Emilynim ocem oko plaćanja svadbe. Rachel se ušulja u crkvu gdje iznenadi Rossa, ali ne kaže mu da ga još voli. Dok izgovara zavjete, Ross zabunom Emily nazove Rachel. Drugi dio dvodijelne epizode.
Ross i Emily su se vjenčali, ali Emily mu ne može oprostiti što ju je nazvao Rachel tijekom govorenja zavjeta. Rachel odlazi na putovanje koje je trebalo biti Rossovo i Emilyno bračno putovanje. Nakon dogovora da će se prestati sastajati kad se vrate kući, Chandler i Monica traže mjesto za seks. 
Chandler ljubi i Rachel i Phoebe kako bi prikrio poljubac s Monicom. Rachel napokon kaže Rossu kako se osjeća, no on odgovara da to nije prikladno jer je on oženjen s Emily. Phoebe dobiva trudove.
Phoebe počinju trudovi i dobiva liječnika koji je opsjednut serijom Happy Days. Dok Phoebe rađa trojke, Joey proživljava vlastitu bol zbog bubrežnih kamenaca. Monica planira izaći s bolničarom u inat Chandleru.

5. sezona, epizoda 4 - 7 - 27. veljače

Društvo otkriva da Phoebe mrzi TV-kuću PBS nakon što Joey pristane pomoći u telefonskom prikupljanju novca. Emily kaže Rossu da će mu dati drugu šansu samo ako prekine sve veze s Rachel.
Chandler i Monica planiraju put u Atlantic City da bi malo bili sami. Kad Joey otkrije da su njih dvoje skupa, mora obećati da će šutjeti. Ross mora reći Rachel da zbog Emily više ne mogu biti prijatelji. Phoebe se iznenadi kad otkrije da voli nositi krzno. Ross se suoči s Emily te joj kaže da se odbija prestati družiti s Rachel i ostalim prijateljima. Emily zahtijeva rastavu. Monica i Rachel boje se novoga kosmatog susjeda sve dok ne otkriju kako je zgodan kad je ošišan.
Nakon što je izbačen iz stana, Ross se privremeno useljava Chandleru i Joeyju, što izluđuje svu trojicu. Phoebe izlazi sa sanitarnim inspektorom koji zatvara sve najdraže restorane ekipe.

5. sezona, epizoda 8 - 11 - 28. veljače

Dan zahvalnosti je i društvo se prisjeća prijašnjih groznih iskustava za Dan zahvalnosti. Chandler kaže Monici da je voli.
Ross se rasrdi kad netko na poslu uzme njegov sendvič iz hladnjaka i pojede ga. Joey se nađe u velikim problemima kad pokuša prikriti Chandlera i Monicu. 
Phoebe skuplja donacije za Vojsku spasa tijekom blagdana. Rossu je dosadno i stvara kaos u Joeyjevu i Chandlerovu životu. Rachel uznemiri neprikladan odnos njezina dečka s njegovom sestrom.
Svi prijatelji donose novogodišnje odluke, no čini se da će Rachelina da prestane tračati biti najteža kad sazna da su Chandler i Monica zajedno.

5. sezona, epizoda 12 - 15 - 1. ožujka

Uznemireni Ross izlazi s Janice kad sazna da se Emily ponovno udaje. Monica mrzi lažni Chandlerov smijeh kad se smije groznim šalama svoga šefa. Rachel načuje Monicu kako govori o njoj.
Phoebe susreće svog oca na bakinu sprovodu. Chandler otkriva da Monica loše masira. Rachel oblači Joeyja za audiciju, što uključuje i mušku torbu. Ross iznajmi stan s pogledom na Monicin i Rachelin stan. Dok razgledava stan, Phoebe vidi Monicu i Chandlera kako se seksaju i saznaje istinu. Na kraju i Ross saznaje za njih dvoje.
Joeyjeva cura voli ga udarati. Ross se otuđuje od susjeda kad odbije dati novčani prilog za umirovljenje domara. Chandler se uznemiri kad brak postane tema razgovora.

5. sezona, epizoda 16 - 20 - 2. ožujka

Nakon što Phoebe nađe policijsku značku, rabi je da bi činila dobro. Joeyja brine da je zaljubljen u Monicu.
Rachel nehotice poljubi čovjeka kod kojeg je bila na razgovoru za posao. Joey postane opsjednut ženom koja živi u Rossovoj zgradi. Phoebe i Gary natječu se s Monicom i Chandlerom oko toga koga veza više ispunjava. Rachel propuši kad shvati da su joj šefica i svi kolege na novom poslu pušači. Monica i Phoebe planiraju rođendanski tulum iznenađenja za Rachel. Joey i Ben idu na audiciju za reklamu.
Ross pokušava očijukati s dostavljačicom pizze, ali s lošim ishodom. Rachel izgubi par naušnica koje je Monica posudila Phoebe. Joey ne zna kako bi baki rekao da je njegova uloga u televizijskoj emisiji izrezana.
Dok se dečki vozikaju s Garyjem, Emily Rossu ostavlja poruku. Rachel, koja je otišla do Rossa posuditi mikser, čuje poruku i slučajno je izbriše.

5. sezona, epizoda 21 - 23 - 3. ožujka

Gary pozove Phoebe da se useli k njemu. Monica i Chandler pridružuju se Rossu i Joeyju u dodavanju lopte koje traje satima.
Joey i Chandler voze se u Las Vegas, gdje je Joey dobio glavnu ulogu u filmu. No posvađaju se i Joey odlazi sam. Rachel ima infekciju oka.
Društvo odluči otići u Las Vegas da iznenade Joeyja i proslave Monicinu i Chandlerovu prvu godišnjicu veze. Stvari se zakompliciraju kad ljubomorni Chandler otkriva da je Monica ručala s Richardom, a svi saznaju da Joey radi u kasinu kako bi pomogao u financiranju filma. Rachel i Ross, koji dolaze kasnijim letom, izvode psine jedno na drugomu. Prvi dio dvodijelne epizode. 
Društvo odluči otići u Las Vegas da iznenade Joeyja i proslave Monicinu i Chandlerovu prvu godišnjicu veze. Stvari se zakompliciraju kad ljubomorni Chandler otkriva da je Monica ručala s Richardom, a svi saznaju da Joey radi u kasinu kako bi pomogao u financiranju filma. Rachel i Ross, koji dolaze kasnijim letom, izvode psine jedno na drugomu. Prvi dio dvodijelne epizode.

Ne propustite pogledati 'Prijatelje' od ponedjeljka do nedjelje u prijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 Tagovi