Prijatelji, 24. - 30. rujna

prijatelji
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

3. sez., 21. - 22. ep. - 24. rujna

Kad Pete kupi restoran, Monica mora odlučiti treba li prihvatiti njegovu ponudu da ondje radi. Ross pomaže ozlijeđenoj Rachel umjesto da daje intervju na televiziji. Joey i Chandler udomljavaju patku i pile.

Ross misli da je tip s kojim Rachel izlazi lud. Joey se zaljubi u Kate, no kad joj ponude posao u Los Angelesu, ona ga prihvati.

3. sez., 23. - 24. ep. - 25. rujna

Ross pronalazi čudnu izraslinu na stražnjici. Phoebe ne može odabrati između dva tipa. Monicin dečko iznenadi je ne zaprosivši je.

Na Monicin užas, Pete planira sudjelovati u ultimate fightu. Phoebe Rossu namješta žensku koja je bila ćelava. Billy Crystal i Robin Williams pojavljuju se u ovoj epizodi.

3. sez., 25. ep; 4. sez., 1. ep. - 26. rujna

Društvo ide na plažu. Phoebe susreće obiteljskog prijatelja koji ima veze s prošlošću njezine obitelji. Ross otkriva da ga Rachel i dalje voli.

Ross ponovno izlazi s Rachel nakon što je nehotice preuzeo odgovornost za njihov prekid. Phoebe se susreće sa svojom majkom. Monicu sprži meduza.

4. sez., 2. - 3. ep. - 27. rujna

Phoebe vjeruje da se u mački koja joj je uskočila u torbu za gitaru u Central Perku nalazi duh njezine pomajke. Joeyjev pokušaj da proda zabavni centar pokazao se opasnim.

Monica pokušava dokazati da može skuhati gurmansku večeru za svoju majku. Chandler se nađe u neugodnoj situaciji dok izlazi s Rachelinom šeficom.

4. sez., 4. - 5. ep. - 28. rujna

Joey podučava nadzornika zgrade dvoranskim plesovima kako bi ga spriječio da izbaci Rachel i Monicu. Phoebe želi izaći sa seksi klijentom.

Joey misli da Chandler mrzi njegovu novu djevojku – no istina je da je Chandler izbjegava zato što ga ona privlači. Ross i Rachel pokušavaju jedno drugog učiniti ljubomornim.

4. sez., 6. - 7. ep. - 29. rujna

Rossova predivna nova djevojka ima vrlo prljav stan. Chandler se bolje upoznaje s Joeyjevom djevojkom.

Chandlera izjeda krivnja nakon što je poljubio Joeyjevu djevojku. Rossov glazbeni talent nije toliko sjajan kako misle on i Phoebe.

4. sez., 8. - 9. ep. - 30. rujna

Na Dan zahvalnosti Joey kažnjava Chandlera zbog poljupca s Kathy. Monica se iznenadi kad posjeti oftalmologa, privlačnog sina njezina bivšeg dečka.

Dečki pokušavaju biti spontani i divlji. Rachelina šefica ponudi joj promaknuće. Monica mora birati između stalnog posla glavne kuharice u restoranu i cateringa s Phoebe.

Epizode omiljene serije 'Prijatelji' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u.Tagovi