.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prijatelji, 24.-29. listopada

Prijatelji 9. sezona epizoda - 11
,
hr_HR

U nadi da će osvojiti veliki dobitak, prijatelji udružuju financije te kupuju desetke srećki za lutriju.

9. sez., 8.-9. ep. - 24. listopada

Večer uoči Dana zahvalnosti, Rachelina uobražena mlađa sestra Amy (Christina Applegate) svima uništava praznike svojim nepristojnim primjedbama. Amy se uzruja kad sazna da Rachel ne želi da se ona brine za dijete u slučaju Racheline i Rossove smrti. Chandler je isto uvrijeđen jer ni njega ne smatraju sjajnim posvojiteljem. U međuvremenu, Monica opsesivno štiti porculan koji je dobila za vjenčanje. A Joey se zaboravi priključiti kolegama glumcima u velikoj paradi za Dan zahvalnosti.

Rachel i Phoebe odluče zajedno izići. Nakon što Rachel instinktivno da svoj broj zgodnom gostu restorana, brine se da će on nazvati kad je Ross u stanu. Dok su žene odsutne, Phoeben dečko Mike (gostujući glumac Paul Rudd) pomaže Rossu čuvati Rachelino dijete te dečki očajnički traže neku zajedničku temu za razgovor. I dalje na poslu u Tulsi, Chandler se vraća u New York u posjet Monici, ali mora se skrivati od Joeyja nakon što je odbio njegov poziv na košarkašku utakmicu.

 

 

9. sez., 10.-11. ep. - 25. listopada

Chandler mora ostati u Tulsi tijekom božićnih blagdana zbog roka na poslu. Monica sumnja na najgore kada dozna da će mu se pridružiti prelijepa kolegica Wendy (Selma Blair). Dok se muči s poslom, Chandler se prisjeća sramotnih trenutaka s prijašnjih blagdana provedenih s prijateljima.

Kad Rachel posjeti radno mjesto da pokaže kćer Emmu, iznenađena je kad vidi zgodnoga privremenog zaposlenika Gavina (Dermot Mulroney), koji radi njezin posao dok je ona na porodiljnom. Njihovo nadmudrivanje tjera Rachel da donese ishitrenu odluku zbog koje bi mogla požaliti. U međuvremenu, Joey sredi Phoebe posao statistice u svojoj sapunici, no ona izaziva kaos na setu. Nakon što je dao ostavku na poslu, Chandler mora pronaći novi, i to brzo, jer Monica očajnički želi obitelj.

 

 

9. sez., 12.-13. ep. - 26. listopada

Rachel se uzruja kad sazna da je njezin zgodni rival s posla Gavin (Dermot Mulroney) pozvan na njezinu rođendansku proslavu. U međuvremenu, Ross se trudi držati lascivnog Joeyja podalje od Emmine predivne nove dadilje Molly (Melissa George). A Phoebe nagovara dečka Mikea (Paul Rudd) da joj pomogne brinuti se za leglo mladih štakora koji su se okotili u njezinu ormaru.

Dok Rachel sređuje dvojake osjećaje prema zgodnom kolegi Gavinu (Dermot Mulroney), Ross uposli Chandlera da mu pomogne upoznati atraktivne žene kako bi Rachel učinio ljubomornom. U međuvremenu, Phoebe žali što je povela Monicu na karaoke nakon što Monica uzme mikrofon i uživa u slavi, nesvjesna da joj dečki u publici skandiraju zato što ima prozirnu haljinu. A Joey se podvrgava bolnoj depilaciji obrva prije fotografiranja.

 

 


9. sez., 14.-15. ep. - 27. listopada

Joey i Phoebe kuju zavjeru da Rachel i Rossu namjeste grozne partnere za spoj kako bi više cijenili svoju bivšu vezu i da ih to nagna na to da ponovno budu zajedno. Rachelin je partner jadni bivši vlasnik restorana Steve (Jon Lovitz). U međuvremenu, Monica koja ovulira želi biti intimna s Chandlerom dok čuvaju Emmu, ali ne smiju je ostaviti samu jer onda plače.

Joey razvija neuobičajenu metodu glume ne bi li zadivio slavnog, pompoznog kolegu glumca Leonarda (Jeff Goldblum) tijekom audicije za vrlo važnu ulogu. U međuvremenu, Ross sa stravom otkriva tko ga je orobio kad je bio dijete. A nezaposleni i poniženi Chandler prihvaća stažiranje u tvrtki za cipele gdje se zbog mlađahnih stažista osjeća jako staro.

 

 

9. sez., 16.-17. ep. - 28. listopada

Phoebe poziva dečka Mikea (Paul Rudd) da se useli k njoj, ali naznaka bračnog života mogla bi uzrokovati nevolje u njihovoj vezi. U međuvremenu, Monica i Chandler financijski su nestabilni te ona potajice pita Joeyja da joj pozajmi mnogo novca. No kad Chandler u neznanju također pita prijatelja da mu pozajmni nešto novca, Joey slučajno izda Monicino povjerenje i pokuša popraviti stvar nevjerojatnom pričom. Također, Rachelini pokušaji da učini stan sigurnijim za dijete izluđuju Joeyja.

Kad Chandler iz šale stavi urnebesnu Rossovu biografiju naweb-stranicu bivših studenata Rossova fakulteta, Ross za osvetu pronalazi web-stranicu bivših studenata Chandlerova fakulteta te napravi to isto. Slijedi internetski rat između dvojice prijatelja. U međuvremenu, Monica se ponaša posebno zaštitnički nakon što je slaba Phoebe traži pomoć u sprečavanju da se javi Mikeu (Paul Rudd) nakon što njih dvoje prekinu.

 

9. sez., 18.-19. ep. - 29. listopada

U nadi da će osvojiti veliki dobitak, prijatelji udružuju financije te kupuju desetke srećki za lutriju. Međutim, svađaju se oko toga kako će potrošiti novac ako pobijede, a Monica iživcira sve kupivši srećke samo za sebe i Chandlera. U očaju, Phoebe uzima zdjelu sa svim srećkama i prijeti da će je baciti s balkona. Ostali se smire, ali golub omete Phoebe te ona ipak ispusti zdjelu. U međuvremenu, Chandler uzbuđeno očekuje odluku svoje tvrtke o njegovoj budućnosti. A Ross Rachel zove mama da bi tu riječ naučio Emmu.

Nervozan zbog toga što zbog potrebe uloge u sapunici mora glumiti da je duboko zaljubljen, Joey vježba s Rachel. Poslije, ona promatra snimanje emotivne scene i te noći ima iznenađujući san o Joeyju. U međuvremenu, Chandler nepovratno rezervira sobu u seoskom svratištu u Vermontu da bi iznenadio Monicu. Nažalost, ona je zauzeta svojim poslom te Ross prati Chandlera na romantičnom izletu. Monica mora biti taktična da zatraži Phoebe da prestane svirati svoju uznemirujuću folk-glazbu ispred Monicina restorana.
 

 

 Tagovi