.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prijatelji, 20. - 24. ožujka

Prijatelji 9. sezona epizoda - 11
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

9. sez., 3.-4. ep. - 20. ožujka

Rachelini stalni pozivi pedijatru njezine bebe Emme natjeraju ga da je odbije za pacijenta. Rossu postaje neugodno kad Rachel potraži njegova liječnika iz djetinjstva kao zamjenu – uglavnom zato što je on i dalje Rossov liječnik. U međuvremenu, Chandler se planira preseliti u Tulsu u Oklahomi zbog posla, ali brine se je li mu se karijeristica Monica i dalje željna pridružiti. Joey i Phoebe dogovore se da će si međusobno naći partnere za spoj učetvero. Kada Joey zaboravi pozvati nekoga, u panici poziva neznanca, Mikea (gostujući glumac Paul Rudd – Kućna pravila).

Phoebe se boji da će izgubiti najnovijega mogućeg dečka Mikea (Paul Rudd), a njezina se sumnja još pogorša nakon Rossovih blesavih komentara. U međuvremenu, Chandler je u Tulsi u Oklahomi, na poslovnom putu. Kada ga Monica iznenadi u njegovoj hotelskoj sobi, zabunom pomisli da ima seksualni fetiš na morske pse i ljuti se. A Joey se uzruja jer se cura s kojom je izašao ne sjeća da se već poseksala s njime.

9. sez., 5.-6. ep. - 21. ožujka

Dok Phoebe i Joey već slabi od gladi čekaju u finom restoranu da prijatelji dođu na proslavu Phoebena rođendana, Rachel kasni zato što se boji ostaviti novorođenče s dadiljom. Monica i Chandler isto kasne zbog svađe oko Chandlerove želje da ponovno počne pušiti, a zatim podlegnu i drugim željama. Rachel, Ross, Monica i Chandler i dalje nailaze na ometanja te se izgladnjeli Phoebe i Joey moraju boriti da sačuvaju sjajan stol u restoranu.

Ross se ljubomorno ruga Rachel na izboru osjećajne muške dadilje Sandyja (Freddie Prinze Jr.) za Emmu. U međuvremenu, Phoebe mora izabrati između dva strasna prosca: novog dečka Mikea (Paul Rudd) i bivšeg dečka koji je u posjetu (Hank Azaria). A Chandler se osjeća ugroženim zbog Monicina stalnog brbljanja o muškom kolegi čiji je humor bolji od njegova.

9. sez., 7.-8. ep. - 22. ožujka

Kad Chandlerov bivši rival u ljubavi objavi da prodaje stan, nesigurni Chandler nagovara Joeyja da mu pomogne da ga potajno istraže. Dečki su zgroženi otkrićem stare videokasete na kojoj bi mogla biti Monica kako se seksa s bivšim dečkom. U međuvremenu, Ross slučajno otkrije da je pjevanje prostih riječi pjesme Baby got back jedini način da uspava Emmu, ali boji se reći Rachel za taj trik. A Phoebe ne uspijeva zadiviti uštogljene roditelje svog dečka Mikea (gostujući glumac Paul Rudd).

Večer uoči Dana zahvalnosti, Rachelina uobražena mlađa sestra Amy (Christina Applegate) svima uništava praznike svojim nepristojnim primjedbama. Amy se uzruja kad sazna da Rachel ne želi da se ona brine za dijete u slučaju Racheline i Rossove smrti. Chandler je isto uvrijeđen jer ni njega ne smatraju sjajnim posvojiteljem. U međuvremenu, Monica opsesivno štiti porculan koji je dobila za vjenčanje. A Joey se zaboravi priključiti kolegama glumcima u velikoj paradi za Dan zahvalnosti.

9. sez., 9.-10. ep. - 23. ožujka

Rachel i Phoebe odluče zajedno izići. Nakon što Rachel instinktivno da svoj broj zgodnom gostu restorana, brine se da će on nazvati kad je Ross u stanu. Dok su žene odsutne, Phoeben dečko Mike (gostujući glumac Paul Rudd) pomaže Rossu čuvati Rachelino dijete te dečki očajnički traže neku zajedničku temu za razgovor. I dalje na poslu u Tulsi, Chandler se vraća u New York u posjet Monici, ali mora se skrivati od Joeyja nakon što je odbio njegov poziv na košarkašku utakmicu.

Chandler mora ostati u Tulsi tijekom božićnih blagdana zbog roka na poslu. Monica sumnja na najgore kada dozna da će mu se pridružiti prelijepa kolegica Wendy (Selma Blair). Dok se muči s poslom, Chandler se prisjeća sramotnih trenutaka s prijašnjih blagdana provedenih s prijateljima.

9. sez., 11.-12. ep. - 24. ožujka

Kad Rachel posjeti radno mjesto da pokaže kćer Emmu, iznenađena je kad vidi zgodnoga privremenog zaposlenika Gavina (Dermot Mulroney), koji radi njezin posao dok je ona na porodiljnom. Njihovo nadmudrivanje tjera Rachel da donese ishitrenu odluku zbog koje bi mogla požaliti. U međuvremenu, Joey sredi Phoebe posao statistice u svojoj sapunici, no ona izaziva kaos na setu. Nakon što je dao ostavku na poslu, Chandler mora pronaći novi, i to brzo, jer Monica očajnički želi obitelj.

Rachel se uzruja kad sazna da je njezin zgodni rival s posla Gavin (Dermot Mulroney) pozvan na njezinu rođendansku proslavu. U međuvremenu, Ross se trudi držati lascivnog Joeyja podalje od Emmine predivne nove dadilje Molly (Melissa George). A Phoebe nagovara dečka Mikea (Paul Rudd) da joj pomogne brinuti se za leglo mladih štakora koji su se okotili u njezinu ormaru.

 


 Tagovi