.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prijatelji, 17.-22. listopada

Prijatelji 8. sezona epizode - 5
,
hr_HR

Kada se Rachel trudnoća nastavi i nakon predviđenog datuma poroda, bol postaje nesnosna te je Rachel spremna probati bilo što što bi ubrzalo djetetov dolazak.

8. sez., 20.-21. ep. - 17. listopada

Rachel je u panici tijekom zabave povodom dolaska djeteta jer shvaća da je posve nespremna brinuti se za novorođenče. Nevoljko pristaje dopustiti majci koja je frustrira, Sandri (Marlo Thomas), da se doseli k njoj i pomogne joj, što uznemiri njezina cimera Rossa. U međuvremenu Monica se pokušava iskupiti zato što je zaboravila pozvati Sandru na zabavu. Chandler i Ross iscrpljuju se neprestano igrajući zbunjujuću igru da bi pomogli Joeyju pripremiti se za audiciju za domaćina televizijskog kviza.

Nakon što je njezino kuhanje oštro kritizirano u novinama, Monica odlazi na sat kritike koji drži njezin kritičar u nadi da će ga uvjeriti da razmisli o svojoj odluci. No kad on odbije Monicu, ona odlazi na početnički seminar o kuhanju gdje je proglase za kulinarskoga genija. U međuvremenu Rachel se uznemiri nakon što zgodna prodavačica Katie (Rena Sofer – General hospital) očijuka s Rossom dok on i Rachel kupuju opremu za bebu. Nervozan zbog važnog razgovora za posao, Chandler dobiva upitne savjete od Phoebe.

 

 


8. sez., 22.-23. ep. - 18. listopada

Kada se Rachel trudnoća nastavi i nakon predviđenog datuma poroda, bol postaje nesnosna te je Rachel spremna probati bilo što što bi ubrzalo djetetov dolazak. U međuvremenu se Monica i Phoebe klade na datum poroda. Joey može povesti samo jednoga gosta na premijeru filma o Prvome svjetskom ratu u kojem glumi te on poziva Chandlera. Nažalost, Chandler zaspi tijekom prikazivanja filma čime izazove Joeyjev bijes.

Rachel čeka na rodiljnom odjelu s nervoznim Rossom. Međutim, brojne druge trudne žene voze unutra dok se Rachelina bolna muka nastavlja. Potaknuti da dobiju vlastito dijete, Chandler i Monica traže skrovitu sobu za seks. U međuvremenu, Phoebe privlači zgodni pacijent Cliff (Eddie McClintock). Ona traži Joeyja da glumi svog lika iz sapunice, dr. Drakea Ramoraya i ispita Cliffa.

 


8. sez., 24. ep. - 19. listopada

Rachel i dalje nestrpljivo čeka da joj trudovi počnu. Nakon što je odglumio svog lika iz sapunice, Joey objavljuje da je Cliff (Eddie McClintock) prikladan za Phoebe. Nažalost, Cliff vidi Joeyja na televiziji i saznaje za prijevaru. Monica i Chandler vode ljubav nakon isprobavanja nekoliko prostorija u bolnici. Rachel napokon rađa predivnu curicu, a Ross poljubi Rachel. Skrivajući svoje osjećaje, oboje se pitaju što dalje.

9. sez., 1. ep. - 19. listopada

Zbog pogreške, Rachel Green (Jennifer Aniston) nađe se zaručena za Joeyja Tribbianija Matt LeBlanc) umjesto za Rossa Gellera (David Schwimmer), koji ju je planirao zaprositi ubrzo nakon što rodi njihovu kćer. Situacija postaje još više zbunjujuća kada Phoebe Buffay (Lisa Kudrow) razgovara s Rachel i u zabuni pretpostavi da ju je Ross zaprosio. U međuvremenu, Joey si ne može pomoći i škica dok Rachel neuspješno pokušava dojiti svoje dijete. Potaknuti da i sami dobiju dijete, Monica Geller Bing (zvijezda serije Courteney Cox Arquette) i Chandler Bing (zvijezda serije Matthew Perry) vraćaju se u spremište u bolnicu za malo nježnosti. Gostujući glumac Elliott Gould pojavljuje se u ulozi Jacka Gellera.

 

 

9. sez., 2.-3. ep. - 20. listopada

Joeyjevi neuspjeli pokušaji da zadobije Rossov oprost što je zabunom zaprosio Rachel samo rezultiraju hitnom hospitalizacijom. U međuvremenu, iscrpljena Rachel očajnički traži bilo kakav lijek koji bi utišao stalno plakanje bebe Emme.

Rachelini stalni pozivi pedijatru njezine bebe Emme natjeraju ga da je odbije za pacijenta. Rossu postaje neugodno kad Rachel potraži njegova liječnika iz djetinjstva kao zamjenu – uglavnom zato što je on i dalje Rossov liječnik. U međuvremenu, Chandler se planira preseliti u Tulsu u Oklahomi zbog posla, ali brine se je li mu se karijeristica Monica i dalje željna pridružiti. Joey i Phoebe dogovore se da će si međusobno naći partnere za spoj učetvero. Kada Joey zaboravi pozvati nekoga, u panici poziva neznanca, Mikea.

 

 

9. sez., 4.-5. ep. - 21. listopada

Phoebe se boji da će izgubiti najnovijega mogućeg dečka Mikea (Paul Rudd), a njezina se sumnja još pogorša nakon Rossovih blesavih komentara. U međuvremenu, Chandler je u Tulsi u Oklahomi, na poslovnom putu. Kada ga Monica iznenadi u njegovoj hotelskoj sobi, zabunom pomisli da ima seksualni fetiš na morske pse i ljuti se. A Joey se uzruja jer se cura s kojom je izašao ne sjeća da se već poseksala s njime.

Dok Phoebe i Joey već slabi od gladi čekaju u finom restoranu da prijatelji dođu na proslavu Phoebena rođendana, Rachel kasni zato što se boji ostaviti novorođenče s dadiljom. Monica i Chandler isto kasne zbog svađe oko Chandlerove želje da ponovno počne pušiti, a zatim podlegnu i drugim željama. Rachel, Ross, Monica i Chandler i dalje nailaze na ometanja te se izgladnjeli Phoebe i Joey moraju boriti da sačuvaju sjajan stol u restoranu.

 

9. sez., 6.-7. ep. - 22. listopada

Ross se ljubomorno ruga Rachel na izboru osjećajne muške dadilje Sandyja (Freddie Prinze Jr.) za Emmu. U međuvremenu, Phoebe mora izabrati između dva strasna prosca: novog dečka Mikea (Paul Rudd) i bivšeg dečka koji je u posjetu (Hank Azaria). A Chandler se osjeća ugroženim zbog Monicina stalnog brbljanja o muškom kolegi čiji je humor bolji od njegova.

Kad Chandlerov bivši rival u ljubavi objavi da prodaje stan, nesigurni Chandler nagovara Joeyja da mu pomogne da ga potajno istraže. Dečki su zgroženi otkrićem stare videokasete na kojoj bi mogla biti Monica kako se seksa s bivšim dečkom. U međuvremenu, Ross slučajno otkrije da je pjevanje prostih riječi pjesme Baby got back jedini način da uspava Emmu, ali boji se reći Rachel za taj trik. A Phoebe ne uspijeva zadiviti uštogljene roditelje svog dečka Mikea (gostujući glumac Paul Rudd).

 

 

 

 Tagovi