.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prijatelji, 15. - 19. siječnja

Prijatelji 6. sezona epizode - 3
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

6. sez., 19. - 20. ep. - 15. siječnja

Ross se brine kad njegova djevojka/studentica ode na izlet s divljim prijateljima. Rachel treba pratitelja za bal. Joeyju se pokvari hladnjak.

U ovoj epizodi, uglavnom sastavljenoj od isječaka iz prijašnjih epizoda, Joey ide na audiciju za glavnu televizijsku ulogu. No Chandler umalo sve ne upropasti zaboravivši telefonsku poruku.

6. sez., 21. - 22. ep. - 16. siječnja

Ross ne uspijeva impresionirati oca svoje djevojke. Joey ugrožava svoju glavnu ulogu uvrijedivši robota. Phoebe piše knjigu o Monici i Chandleru.

Dok su Ross i Elizabeth na romantičnom vikendu u njezinoj obiteljskoj kolibi, neočekivano dolaze Elizabethin otac i Rachel. Chandler se pravi da se ljuti kada Monica unaprijed rezervira mjesto za vjenčanje, no potajice je planira zaprositi.

6. sez., 23. - 24. ep. - 17. siječnja

Chandler pronalazi savršeni zaručnički prsten, ali ga izgubi. Rachel se ispunila želja da joj Paul otkrije svoje osjećaje, ali sad ne može prestati brbljati.

Chandlerovu romantičnu prosidbu upropasti dolazak Monicina bivšeg dečka (Tom Selleck). Joey slučajno kupi brod. Nezgoda u studentskom domu podsjeća Rossa na to koliko mu je cura mlada.

6. sez., 25. ep.; 7. sez., 1. ep. - 18. siječnja

Rachel i Phoebe izabiru pričuvne muževe. Chandler zavara Monicu te ona povjeruje da mu je ideja braka mrska pa ona traži utjehu kod Richarda. No na kraju se Monica i Chandler ipak zaruče.

Monica svima oduševljeno objavljuje sretne vijesti njezinih zaruka, no Rachel i Ross zasjene je jer su ponovno zajedno. Chandler ima problema kod vođenja ljubavi.

7. sez.., 2. - 3. ep. - 19. siječnja

Joey doznaje da Rachel čita vrući ljubavni roman. Monica otkriva da su joj roditelji potrošili novac za vjenčanje na vikendicu na moru.

Monica postaje opsjednuta time da dozna Pheobeinu tajnu, recept za slasne kekse. Joey prihvaća Rachelinu pomoć pri jedrenju. Chandler ne uspijeva impresionirati Monicina oca.

Humorističnu seriju 'Prijatelji' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi