Prijatelji, 14. - 20. siječnja

Prijatelji 8. sezona epizode - 3
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

7. sez., 19. - 22. ep. - 14. siječnja

Monicina predivna rođakinja(Denise Richards)nesvjesno izaziva nevolju s Chandlerom i Rossom.
Rachel otkriva škakljivu tajnu o njoj i bivšoj prijateljici iz sestrinstva (Winona Ryder).
Dok Monica i Chandler pripremaju bračne zavjete, oni i prijatelji prisjećaju se starih vremena.
Chandler se sukobljava s otuđenim ocem transvestitom (Kathleen Turner).

7. sez., 23. - 8. sez., 2. ep. - 15. siječnja

Dok se rodbina okuplja na svadbu Monice i Chandlera, Chandler napokon shvaća značenje onoga što radi.
Monica ostaje blaženo nesvjesna moguće katastrofe za njezin dan vjenčanja.
Svadbena večera Monice i Chandlera gotovo je zasjenjena viješću o Rachelinoj trudnoći.
Dok se spremaju napustiti hotel gdje je bilo vjenčanje, uzbuđene Monica i Phoebe razgovaraju o tome tko bi mogao biti otac Rachelina djeteta.

8. sez., 3.- 6. ep. - 16. siječnja

Čini se da svi znaju tko je otac Rachelina nerođenog djeteta osim samog oca: Rossa.
Ross i Rachel pokušavaju svima objasniti kako su završili u krevetu šest tjedana prije, što ubrzo prerasta u raspravu tko je zaveo koga.
Ross je prestravljen kada sazna da Rachel ide na spoj sa zgodnim glumcem Kashom (Johnny Messner), pogotovo zato što je trudna s Rossovim djetetom.
Na Monicinoj zabavi za Noć vještica Phoebe upoznaje simpatičnog zaručnika svoje hirovite seste Ursule, Erica (Sean Penn) Phoebe se uznemiri kad sazna da se njezina sestra lažno predstavila osobi od povjerenja, a otkriva i da je njoj samoj taj tip privlačan.

8. sez., 7. - 10. ep. - 17. siječnja

Ross je sretan kad sazna da trudna Rachel traži vlastiti stan.
Rachel nervozno kaže svomu živčanom ocu dr. Leonardu Greenu (Ron Leibman – Norma Rae) da je trudna s Rossovim djetetom.
U ovoj epizodi za Dan zahvalnosti, specijalni gost Brad Pitt glumi Willa, Monicina prijatelja iz srednje škole koji je jedini bio deblji od Monice.
Chandler se uzruja kad Monica potroši bogatstvo na par luksuznih crnih čizama.

8. sez., 12. - 15. ep. - 18. siječnja

Da bi pripremila Joeyja za veliki spoj iduće večeri, Rachel željno pristaje pridružiti mu se u izlasku. Međutim, kad postanu ugodno iznenađeni zbog novootkrivene povezanosti, počinju se gledati na način na koji nitko nije predvidio.
Dok se Joey muči zbog skrivenih osjećaja prema Rachel, Monica pogrešno misli da je zaljubljen u Phoebe.
Kad zabrinuti Joey odvede Rachel u bolnicu zbog bolova povezanih s trudnoćom, shvaća da njegovi snažni osjećaji prema njoj udaljuju Rossa od užitaka budućeg očinstva.
Monica zaigrano priprema posebno Valentinovo za Chandlera, uključujući seksi donje rublje i živahnu zabavu. Međutim, Chandler je previše šokiran da bi odgovorio u stilu nakon što je slučajno pogledao krivu vrpcu: snimku rađanja predviđenu za Rachel.

8. sez., 16. - 19. ep. - 19. siječnja

Shrvan krivnjom, Joey napokon priznaje da je zaljubljen u Rachel iznenađenom Rossu. Dečki se dogovore da Joey treba reći Rachel tijekom večere, bez obzira na moguće posljedice.
Osjećajući se čudno nakon objave svojih osjećaja prema Rachel, Joey izbjegava kontakte s njom. Rachel se nada da će obnoviti njihovo prijateljstvo tako da mu kaže veliku laž o svojem nerođenom djetetu.
Monica postaje nesuvisla tijekom zdravice na 35 godišnjici braka njezinih roditelja Jacka (Elliott Gould) i Judy (Christina Pickles) te zažali što se ponudila da održi govor umjesto Rossa.
Nakon povratka u sapunicu Naši najbolji dani, Joey je oduševljen što mu se ime pojavilo u križaljci časopisa Vodič kroz sapunice. Međutim, ne želi dati časopisu da napravi njegov profil zato što ga je posljednji intervju doveo u nevolje te su ga otpustili sa snimanja serije.

8. sez., 20. - 22. ep. - 20. siječnja

Rachel je u panici tijekom zabave povodom dolaska djeteta jer shvaća da je posve nespremna brinuti se za novorođenče. Nevoljko pristaje dopustiti majci koja je frustrira, Sandri (Marlo Thomas), da se doseli k njoj i pomogne joj, što uznemiri njezina cimera Rossa.
Nakon što je njezino kuhanje oštro kritizirano u novinama, Monica odlazi na sat kritike koji drži njezin kritičar u nadi da će ga uvjeriti da razmisli o svojoj odluci. No kad on odbije Monicu, ona odlazi na početnički seminar o kuhanju gdje je proglase za kulinarskoga genija.
Kada se Rachel trudnoća nastavi i nakon predviđenog datuma poroda, bol postaje nesnosna te je Rachel spremna probati bilo što što bi ubrzalo djetetov dolazak. U međuvremenu se Monica i Phoebe klade na datum poroda.


Ne propustite 'Prijatelje' od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi