Preživljavanje udvoje, 5. sezona

img placeholder
,
hr_HR

PON-PET 18.15

(Dual Survival), SAD, 2015., reality serija
Peta sezona, 13 epizoda


Izvršni producenti: Charlie Corwin, Brian Nashel, French Horwitz

Doma TV donosi petu sezonu reality serije 'Preživljavanje udvoje'. Stručnjaci za preživljavanje Joe Teti i Matt Graham u novim će nastavcima gledatelje voditi kroz potpuno nove lokacije odsječene od civilizacije, a kako bi uspješno pronašli sigurnost, morat će ujediniti svoje domišljate metode preživljavanja. Divljine kojima će nas ove sezone provesti uključuju najviši planinski lanac na svijetu, prašume Kostarike i visoke oceanske litice Južne Amerike. Utrka s majkom prirodom nikad nije bila opasnija!

Uzbudljiva reality serija 'Preživljavanje udvoje' prati dvojicu stručnjaka za preživljavanje koji gledatelje u svakoj epizodi vode na novu, opasnu lokaciju odsječenu od civilizacije, te zajedničkim snagama demonstriraju na koji način je moguće izvući živu glavu. Bilo da se nađu nasukani na pustom otoku ili zarobljeni na padinama tropskog vulkana, hrabri će dvojac uvijek pronaći izlaz, no prvo će morati ujediniti svoje domišljate metode preživljavanja kako bi se izvukli živi.

Epizode serije 'Preživljavanje udvoje' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u. O avanturama koje vas očekuju u petoj sezoni više saznajte OVDJE.


 Tagovi