.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Preživljavanje udvoje, 2. sezona

Preživljavanje udvoje 2. sezona exposed
,
hr_HR

PON - PET 19.05

(Dual Survival), SAD, 2011., dokumentarna serija
2. sezona, 12 epizoda


Izvršni producenti: Charlie Corwin, Brian Nashel, French Horwitz

Doma TV donosi drugu sezonu dokumentarne serije 'Preživljavanje udvoje' u kojoj se dvojica stručnjaka za preživljavanje s potpuno različitim pristupima udružuju dok se suočavaju s opasnim izazovima u unaprijed određenim scenarijima. Druga sezona donosi nove, još opasnije scenarije u kojima će Cody Lundin i Dave Canterbury morati pokazati svoje vještine i znanje o metodama preživljavanja.

O seriji:

Stručnjaci se slažu da postoje osnovna univerzalna pravila za preživljavanje u divljini: pronaći sklonište, pitku vodu, hranu i pomoć. Osim toga, ne slažu se oko mnogo toga, a to najbolje znaju Cody Lundin i Dave Canterbury. Cody je naturalist i stručnjak za primitivne vještine koji vodi školu Aboriginal Living Skills u Arizoni, a Dave je vojni instruktor za preživljavanje koji vodi školu za obuku Pathfinder u Ohiu. Usprkos potpuno različitim pristupima, njih su se dvojica udružila u izazovu preživljavanja u divljini u unaprijed određenim scenarijima, a dokumentarna serija 'Preživljavanje udvoje' prati ih dok gledateljima demonstriraju vještine i kreativne metode koje ih mogu održati živima. Opremljeni minimalnom količinom opreme, Canterbury i Lundin moraju se osloniti na vlastiti arsenal vještina.U drugoj sezoni dokumentarne serije pratit ćemo ovaj dvojac stručnjaka dok odlaze 800 kilometara od obale Antarktike, gdje će provjeriti mogu li se nositi s udaljenim arhipelagom Tierra del Fuego, a posjetit će i Tajland u kojem ih čekaju gusta prašuma, ogoljene špilje i odbojne pijavice. Suočit će se i s divljim grabežljivcima u biološki raznolikoj pustopoljini Južne Afrike, kao i s močvarama delte Okvangoa u Bocvani, dok će u krajoliku Baje u Meksiku morati iskoristiti svaki dostupni resurs, uključujući i vlastitu mokraću!

Koja će još mjesta posjetiti i kakvim će nas tehnikama preživljavanja iznenaditi, ne propustite doznati u drugoj sezoni 'Preživljavanja udvoje'!


 Tagovi