.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Preživljavanje udvoje, 11. - 15. lipnja

Preživljavanje udvoje 1. sezona - 11
,
hr_HR

Očekuju nas novi parovi stručnjaka za preživljavanje koji će se u svakom nastavku izbavljati iz opasnih džungli i paklenih pustinja.

4. ep. - 11. lipnja

Stručnjaci za preživljavanje Cody Lundin i Dave Canterbury pokazat će što je potrebno da pobjegnu iz Belizeova labirinta podzemnih špilja s pomoću osnovne ronilačke opreme. Međutim, njihove vještine preživljavanja bit će dovedene na kušnju kad izađu u gustu džunglu i šume palmetta pune zmija.

5. ep. - 12. lipnja

Peruanska pustinja pružit će surovu bitku stručnjacima za preživljavanje, Daveu Canterburyju i Codyju Lundinu. Borit će se s vulkanskim stijenama, iscrpljenosti zbog vrućine, dehidracijom, glodavcima i iscrpljujućom bolesti koja Codyja doslovce baca na koljena.

6. ep. - 13. lipnja

Dave Canterbury prati svojeg partnera Codyja Lundina na njegovu domaćem teritoriju: vječno promjenjivu terenu Arizone. Od borovih šuma na ledenim visinama do strmih kanjona i surovih pustinja. Međutim, njihov najteži izazov možda će biti i njihov prvi: pronaći jedan drugoga.

7. ep. - 14. lipnja

U surovim močvarama Louisiane Cody je prisiljen osloniti se na Davea koji je na smrtonosnom močvarnom području proveo godine. Njegovim golim stopalima neprestano prijete vodene mokasine skrivene u mutnoj vodi. Njih dvojica surađuju kao tim... Dok se Dave ne odluči uhvatiti ukoštac s aligatorom.

8. ep. - 15. lipnja

Prašuma u Washingtonu hladna je, vlažna i kišna, a to je recept za pothlađenost. Međutim, ta prašuma vrvi divljači, a hrana stvara tjelesnu toplinu, stoga Dave i Cody izrađuju vlastito oružje da pokažu što je potrebno za bijeg iz vlažne i vodene smrtonosne zamke.

Epizode serije 'Preživljavanje udvoje' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.

 Tagovi