.

 

novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Preživljavanje udvoje

Preživljavanje udvoje 1. sezona exposed
27.04.2017. 09:44, Doma TV komentiraj pošalji video galerija

PON - PET 17.35Galerija fotografija

Preživljavanje udvoje 1. sezona - 19 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 18 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 17 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 16 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 15 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 14 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 13 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 12 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 11 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 10 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 9 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 8 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 7 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 6 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 5 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 3 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 4 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 2 Preživljavanje udvoje 1. sezona - 1 Preživljavanje udvoje 1. sezona exposed

Dual Survival), SAD, 2010., dokumentarna serija
1. sezona, 10 epizoda


Izvršni producenti: Charlie Corwin, Brian Nashel, French Horwitz

Cody Lundin i Dave Canterbury pred kamerama će demonstrirati svoje vještine i filozofije preživljavanja u prirodi, a očekuju ih različiti ekstremni scenariji – od vruće pustinje i napuštenog otoka do surove džungle i smrtonosnih močvara. Hoće li imati ono što je potrebno za bijeg u sigurnost? Ne propustite doznati u novoj dokumentarnoj seriji 'Preživljavanje udvoje'!

Preživljavanje udvoje 1. sezona - 2


O seriji:

'Preživljavanje udvoje' američka je dokumentarna serija koja prati dvojac stručnjaka za preživljavanje u divljini u unaprijed određenim scenarijima u izazovnom okruženju. Serija prikazuje različite vještine i filozofije preživljavanja u prirodi Codyja Lundina, naturalista i stručnjaka za primitivne vještine koji vodi školu Aboriginal Living Skills u Arizoni i Davea Canterburyja, vojnog instruktora za preživljavanje koji vodi školu za obuku Pathfinder u Ohiu.

Preživljavanje udvoje 1. sezona - 14Stručnjaci za preživljavanje Cody Lundin i Dave Canterbury prave su suprotnosti. Cody je stručnjak za opstanak koji je prošao indijansku obuku i minimalističkim samodostatnim vještinama podučava polaznike u njegovu domu, duboko u pustinji Arizone. S druge strane, Dave je svoje vještine preživljavanja stekao u vojsci te je to stečeno znanje pretočio u filozofiju preživljavanja pod nazivom “Pathfinder” — bitka s prirodom koja omogućava opstanak u bilo kojoj situaciji. Najpoznatiji je po objavljivanju popularnih isječaka o preživljavanju na internetu.

Preživljavanje udvoje 1. sezona - 10Udruženi prvi put, dovest će se u nezavidne situacije. Na samom početku prve sezone bit će nasukani na obali pustog otoka u Novoj Škotskoj, i to usred zime. Ondje će pokazati što je sve potrebno za opstanak. U ovakvim nezavidnim situacijama njihov prvi cilj jest pronalazak skloništa i izvora topline, a svemu pristupaju timskim radom i međusobnom podjelom zadaća.

Preživljavanje udvoje 1. sezona - 6Tijekom sezone vidjet ćemo što će učiniti kada se nađu nasukani na napuštenom otoku, izgubljeni u surovoj džungli, ostavljeni u vrućoj pustinji i mnogim drugim ekstremnim scenarijima. Lundin i Canterbury tako će gledateljima pokazati razne vještine opstanka poput primjene primitivnih metoda paljenja vatre, pronalaska pitke vode, lova, traženja i prikupljanja hrane.

Preživljavanje udvoje 1. sezona - 1


 

Ocijeni: 0 glas(ova) 0,0
Navy CIS LA 1. sezona exposed
Navy CIS LA
09.06.2017 / 09:32
Tragovi zločina 3. sezona exposed
Tragovi zločina
28.06.2017 / 09:28
Posljednji brod 1. sezona - 11
Posljednji brod
19.06.2017 / 16:32
Prijatelji 5. sezona epizode - 1
Prijatelji
19.06.2017 / 09:33

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se