.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ne propustite finale hit serije 'Osumnjičeni'

Osumnjičeni 5. sezona - 7
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane premijerno donosi finale pete sezone nagrađivane kriminalističke serije 'Osumnjičeni'!

'Osumnjičeni' je napeta kriminalistička serija o bivšem agentu CIA-e Johnu Reeseu (Jim Caviezel) i milijarderu Haroldu Finchu (Michael Emerson) koji sa svojim timom sprječavaju zločine uz pomoć sveznajućeg 'Stroja' koji predviđa događaje prije nego što se oni dogode i jednako tako identificira u njih upletene osobe. Njihov tim još uključuje i hakericu Root (Amy Acker), njujorškog detektiva Lionela Fuscoa (Kevin Chapman) i bivšu vladinu ubojicu Sammen Shaw (Sarah Shahi).

Ako vas zanima više o ovoj nagrađivanoj seriji pročitajte 10 zanimljivosti koje sigurno niste znali, a najbolju akcijsku TV seriju gledajte na OYO!

Ono što seriju 'Osumnjičeni' čini specifičnom i toliko uspješnom je činjenica da 'ekipa boraca' ne riješava zločine, već ih spriječava i to uz pomoć posebnog Stroja koji može predvidjeti događaje i identificirati OIB osoba koje su u njih upletene.

S obzirom da je 5. sezona ujedno i posljednja, izvršni producent J.J. Abrams emotivno je prokometirao:
"Jedino zbog čega me srce boli je to što bi nas očekivale jako dobre priče da se serija nastavlja. Jonah i Greg Plageman su napravili tako izvrstan posao na ovoj seriji. Ipak, teško se žaliti s obzirom koliko godina je serija trajala. Naprosto je čudo uspjeti emitirati seriju i još da se toliko dugo emitira, a na tome bismo trebali biti zahvalni. Ali volim taj show i volio bih da sam mogao vidjeti nastavak."



U petoj sezoni hladni je rat gotov. Svijet možda izgleda isto, ali nešto se drastično promijenilo. Samaritančev smrtonosni „ispravak“ počeo je preuzimati kontrolu. Finchev Stroj praktički je mrtav, Shaw i dalje nema, a tim se opet skriva naočigled svih.

U finalu serije tim – Finch, Reese, Fusco i Shaw – odlazi na posljednju misiju da spriječi Samaritanca da uništi Stroj i zavlada čovječanstvom.



Hoće li Finch moći ponovno izgraditi i oživjeti Stroj? I ako uspije, hoće li to biti isti Stroj nakon što ga pokrenu? Hoće li tim na vrijeme zadati Samaritancu posljednji udarac?

Odgovore na ova pitanja potražite u posljednjoj epizodi pete sezone nagrađivane kriminalističke serije 'Osumnjičeni' večeras u 22:20 sati na Doma TV, a najbolju akcijsku TV seriju gledajte na OYO!

 

 

 



Tagovi