.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ne propustite finale hit serije 'Osumnjičeni'

Osumnjičeni 5. sezona - 7
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane premijerno donosi finale pete sezone nagrađivane kriminalističke serije 'Osumnjičeni'!

'Osumnjičeni' je napeta kriminalistička serija o bivšem agentu CIA-e Johnu Reeseu (Jim Caviezel) i milijarderu Haroldu Finchu (Michael Emerson) koji sa svojim timom sprječavaju zločine uz pomoć sveznajućeg 'Stroja' koji predviđa događaje prije nego što se oni dogode i jednako tako identificira u njih upletene osobe. Njihov tim još uključuje i hakericu Root (Amy Acker), njujorškog detektiva Lionela Fuscoa (Kevin Chapman) i bivšu vladinu ubojicu Sammen Shaw (Sarah Shahi).

Ako vas zanima više o ovoj nagrađivanoj seriji pročitajte 10 zanimljivosti koje sigurno niste znali, a najbolju akcijsku TV seriju gledajte na OYO!

Ono što seriju 'Osumnjičeni' čini specifičnom i toliko uspješnom je činjenica da 'ekipa boraca' ne riješava zločine, već ih spriječava i to uz pomoć posebnog Stroja koji može predvidjeti događaje i identificirati OIB osoba koje su u njih upletene.

S obzirom da je 5. sezona ujedno i posljednja, izvršni producent J.J. Abrams emotivno je prokometirao:
"Jedino zbog čega me srce boli je to što bi nas očekivale jako dobre priče da se serija nastavlja. Jonah i Greg Plageman su napravili tako izvrstan posao na ovoj seriji. Ipak, teško se žaliti s obzirom koliko godina je serija trajala. Naprosto je čudo uspjeti emitirati seriju i još da se toliko dugo emitira, a na tome bismo trebali biti zahvalni. Ali volim taj show i volio bih da sam mogao vidjeti nastavak."U petoj sezoni hladni je rat gotov. Svijet možda izgleda isto, ali nešto se drastično promijenilo. Samaritančev smrtonosni „ispravak“ počeo je preuzimati kontrolu. Finchev Stroj praktički je mrtav, Shaw i dalje nema, a tim se opet skriva naočigled svih.

U finalu serije tim – Finch, Reese, Fusco i Shaw – odlazi na posljednju misiju da spriječi Samaritanca da uništi Stroj i zavlada čovječanstvom.Hoće li Finch moći ponovno izgraditi i oživjeti Stroj? I ako uspije, hoće li to biti isti Stroj nakon što ga pokrenu? Hoće li tim na vrijeme zadati Samaritancu posljednji udarac?

Odgovore na ova pitanja potražite u posljednjoj epizodi pete sezone nagrađivane kriminalističke serije 'Osumnjičeni' večeras u 22:20 sati na Doma TV, a najbolju akcijsku TV seriju gledajte na OYO!

 

 

 Tagovi