Prebrzi vozači, 25. - 29. svibnja

Prebrzi vozači 3
,
Prebrzi vozači 3
hr_HR

Reality serija 'Prebrzi vozači' donosi opasnosti, teškoće i pokoji zabavni trenutak koji svakodnevno doživljava policija na području od Kalifornije do Kanzasa.

2. sezona, epizoda 11 - 12 - 25. svibnja

U ovoj epizodi, prebrzi vozač u Alta Deni traži od suvozača pravni savjet (upitne kvalitete). Zatim policajac Izquierdo zaustavi auto u L. A.-u čiji su naplatci možda skuplji od auta na kojem stoje, a pijani vozač u New Jerseyju igra s nadolazećim vlakom igru "Tko će prvi skrenuti". I na kraju, upoznajemo dragog tatu koji juri kući kako bi stigao na 16. rođendan svoje kćeri.

Prvo smo u Beverly Hillsu gdje iz auta jednoga vozača dolazi neizdrživ miris marihuane. Policajac Rudy gotovo da je zamijeni za čudnu kolonjsku vodu. Zatim smo u Vermontu, na državnom sajmu u Rutlandu, gdje dvije bakice s izgorjelim farom imaju grube riječi za arogantne mlade uobražence u gradu. Osim toga, serija postaje mjesto na kojem se sreću prijatelji kad zaustavimo kompiće s MySpacea, a tu je i eksplozivno zaustavljanje sa stručnjakom za barut.

2. sezona, epizoda 13;  3. sezona, epizoda 1 - 26. svibnja

U Bricku u New Jerseyju prebrza vozačica, samoprozvana dobra cura, pravi se važna tetovažom "zločesta cura". U Bakersfieldu u Kaliforniji konobarica nudi policajcu najgore mito u povijesti – osim ako baš želite uštedjeti tri dolara na pizzi. Osim toga, policajac Moschetto zove pseću jedinicu u Marylandu, a saznajemo i novosti o jednom od najupečatljivijih prebrzih vozača iz prošle sezone!

Najprije u Los Angelesu djevojka po imenu Shabz momcima daje sumnjive savjete. Zatim policajac Sahr zaustavi navijače Michigana koji su protuzakonito skrenuli. Tu je i ludi motociklist koji pokušava pobjeći policiji, a vidjet ćemo i što se dogodilo s jednim od najzanimljivijih brzih vozača iz prošle sezone.

3. sezona, epizoda 2 - 3 - 27. svibnja

U New Jerseyju dvije djevojke zaposlene u jednom klubu vrte stražnjicama nasred ulice nakon što ih je policajac Weir zaustavio zbog prebrze vožnje. Zatim u Laguni upoznajemo studenta kojemu matematika nije jača strana. Pratimo i brzog vozača iz Altadene kojeg će zaustaviti zbog jurnjave u kasino, a tu je i jedan brzi vozač koji se u Marylandu utrkuje s najdražim mu policajcem.

U Marylandu policajac Moschetto zaustavlja vozača koji je nanio zabrinjavajuću količinu kolonjske vode. U Long Beachu jednog brzog zaposlenika agencije za utjerivanje dugova policija zaustavlja u SUV-u koji je upravo oduzeo. Tu je i džez-glazbenik koji je nagazio na gas kako bi što prije stigao do WC-a, a vidjet ćemo i što se dogodilo s jednim od najzanimljivijih brzih vozača iz prošle sezone.

3. sezona, epizoda 4 - 5 - 28. svibnja

U ovoj epizodi vozač iz Hollywooda počastit će nas zračnom gitarom, u Chicagu djevojka u Chevyju ima sramotnu povijest prometnih prekršaja, a tinejdžer koji je tek položio vozački u Redondo Beachu jednostavno odbija naučiti lekciju. Vidjet ćemo i policajca iz Illinoisa s nadimkom Superman te u Massachusettsu žestoku baku kojoj ne bi bilo mudro povjeriti djecu na čuvanje.

U ovoj epizodi nogometnog navijača iz Michigana rulja nauči lekciju nakon vožnje u krivom smjeru. U Orange Countyju jedan bračni par pokazuje nam da je komunikacija ključ zdravog braka. Vidjet ćemo i klinca koji repa u Floridi te ženu iz Chicaga kojoj nikad dosta papirnatih ručnika.

3. sezona, epizoda 6 - 7 - 29. svibnja

U ovoj epizodi policajac u Altadeni nailazi na sebi ravne kad zaustavi dva odvjetnika. U Massachusettsu se vozačica zaljubi u policajca Marka Saiju znanog kao seksi policajac. U Kaliforniji policajac Miles zaustavlja lovca na glave koji želi vidjeti njegov životopis, a vidjet ćemo i što se dogodilo s jednim od najzanimljivijih brzih vozača iz prošle sezone.

U ovoj epizodi stručnjak za pileća krilca iz Massachusettsa ima savjet za Hooters. U San Joseu mama koja voli nagaziti na gas ostaje bez teksta. Također, nećete moći vjerovati što jedan vozač autobusa u Markhamu u Illinoisu radi, a vidjet ćemo i dva šišača pasa iz Marylanda koji policajcu pričaju priču o jednome psu.

Ne propustite uzbudljivu reality seriju 'Prebrzi vozači' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 Tagovi