Uzbudljiva četvrta sezona serije 'Osumnjičeni' premijerno od 17. veljače na Doma TV-u!

Doma TV premijerno donosi četvrtu sezonu američke kriminalističke uspješnice 'Osumnjičeni', koja prati ekipu boraca protiv kriminala. No, oni ne rješavaju zločine, već ih sprječavaju, i to uz pomoć posebnog Stroja. U novoj sezoni vidjet ćemo hoće li ekipa i dalje uspješno štititi svoje sugrađane budući da to moraju činiti u tajnosti kako ih ne bi zamijetio zloćudni i napredni oblik umjetne inteligencije poznate kao 'Samaritanac'. Serija je ove godine proglašena omiljenom kriminalističkom serijom gledatelja na dodjeli nagrada People's Choice Awards.


'Osumnjičeni' je kriminalistički triler o bivšem CIA-inu agentu i misterioznom milijarderu koji sprječavaju nasilne zločine uz pomoć sveznajućeg 'Stroja' koji može predvidjeti događaje i identificirati OIB osoba koje su upletene u iste događaje.


Iako su u proteklim sezonama uspješno zaustavili mnogobrojne zločine, John Reese (Jim Caviezel) i Harold Finch (Michael Emerson) nisu uspjeli zaustaviti zloćudnu umjetnu inteligenciju poznatu kao 'Samaritanac' koju je izradio Greer (John Nolan), direktor privatne tehnološke kompanije Decima. Samaritancu su na raspolaganju svi podaci u vlasništvu američke vlade, pa ih koristi kako bi pronašao Fincha i Reesea, kao i bivšu vladinu ubojicu Sammen Shaw (Sarah Shahi) i hakericu poznatu pod nadimkom Root (Amy Acker). Tim je prisiljen pritajiti se kako ih Samaritanac ili Decima ne bi opazili, a iza sebe ostavljaju njujorškog detektiva Lionela Fuscaa (Kevin Chapman), jedinog člana tima koji ne zna za postojanje Stroja.

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - Osumnjičeni
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju