Povratak, 1. sezona

Povratak - 4
,
hr_HR

PON - PET 10.10

(Rosso San Valentino), Italija, 2013., dramska serija
Produkcija: Endemol Italia
Redatelj: Fabrizio Costa


Glumci:
Alexandra Dinu …… Laura Argenti
Luca Bastianello ….. Giovanni Danieli
Andrea Giordana …… Guido Danieli
Simon Grechi …… Lorenzo Da Varano
Elisabetta Pellini …… Daria Danieli
Paolo Romano ….. Giorgio Danieli
Toni Garrani …… Alberto Mariani
Lorena Cacciatore ….. Sofia Da Varano

Idejni začetnici ove serije su Marina Garroni i Massimao Melloni koji su uz Fabrizia Bettellija zaslužni za njen nastanak, a scenarij potpisuju Marina Garroni, Fabrizio Bettelli, Valentina Capecci, Maura Nuccetelli i Eleonora Fiorini.
 

O likovima:
LAURA ARGENTI (ALEXANDRA DINU)


Laura ima jedan posebni talent: može prepoznati svaki tip parfema i mirisa kako bi stvorila nove, jedinstvene arome. Ona je ona osoba koju u svijetu parfema zovu “Nos”, a riječ je o daru koji je naslijedila od svojeg oca – on joj je i prenio ljubav prema tom poslu. Riječ je o odlučnoj djevojci s nepokolebljivom vjerom u budućnost i golemom voljom za otkrivanjem istine. Ona je romantična junakinja koja se bori protiv svih poteškoća i živi svoj život užurbano i odlučno. Nakon očeve smrti odluči napustiti svoj posao i Pariz te se vrati u Liguriju. Zaposli se u tvrtki Danieli kako bi parfem Rosso San Valentino bio ponovno napravljen i kako bi osvjetlala obraz svojega oca koji je u prošlosti nepravedno bio optužen da je prouzročio stravični incident u Danieliju.

GIOVANNI DANIELI (LUCA BASTIANELLO)


Fascinantni i sjajni nasljednik prestižne kozmetičke kompanije iz Ligurije Giovanni mlađi je sin Guida Danielija. Nakon studija u Sjedinjenim Američkim Državama vraća se u Liguriju kako bi se oženio Sofijom, ali će susret s Laurom neočekivano promijeniti tijek njihove priče. Giovanni će pokazati kako ima baš prave sposobnosti i odlučnost potrebne za vođenje tvrtke uz očevu potporu.

GUIDO DANIELI (ANDREA GIORDANA)


Guido Danieli osnivač je i predsjednik kompanije Danieli. Riječ je o čovjeku iz nekih prošlih vremena koji je zahvaljujući kozmetici stvorio svoje carstvo, a upravo je njoj, ali i svojoj obitelji, posvetio čitav život. U lovu na profit, Guido nikada nije zanemario kvalitetu ni pravila pokazujući uvijek veliki interes za svoje zaposlenike. Guido je udovac i ima dva sina, Giorgia i Giovannija.

GIORGIO DANIELI (PAOLO ROMANO)


Giorgio je najstariji sin obitelji Danieli. Oduvijek radi u obiteljskoj kompaniji i stalno pokušava dobiti očevo odobravanje. Riječ je o krhkom muškarcu bez vlastite osobnosti koji je vrlo podložan svojoj drugoj supruzi Dariji. Osim sa ženom Giorgio živi s adolescenticom Flavijom, svojom kćeri iz prvog braka, i malenim Giacomom. Dosta je ljubomoran na svojeg mlađeg brata Giovannija koji procvjeta nakon što njihov otac pokaže veći interes za njega. Ponižen, Giorgio se upusti u kovanje urote protiv kompanije.

DARIA DANIELI (ELISABETTA PELLINI)


Giorgiova supruga Daria žena je vrlo snažne osobnosti i velike dražesnosti koje beskrupulozno upotrebljava kako bi ostvarila vlastite interese. Bivša glumica koja napusti zvjezdani svijet nakon udaje za Giorgia, no ne uspijeva se naviknuti na novu ulogu kućanice. Ima vrlo loš odnos s Flavijom, Giorgiovom kćeri iz prvog braka i potpuno je nezainteresirana za Giacomov odgoj za koji nije previše vezana i u hladnim je odnosima. Ratoborna i bijesna, imat će najvažniju ulogu u planu Lorenza Da Varana u uroti protiv Danijelijevih.

Seriju 'Povratak' ne propustite pratiti od 29. siječnja na Domi TV.

 Tagovi