Potjera, 9. - 10. veljače

potjera
,
hr_HR

Producenti Jerry Bruckheimer i Jennifer Johnson donose nam novu policijsku seriju koja gledatelje od prve epizode baca usred igre mačke i miša u kojoj je ekipa saveznih šerifa u paklenskoj potjeri za najopasnijim američkim bjeguncima.

1. sezona, epizoda 1. - 2. - 9. veljače

Odbjegli serijski ubojica Mason Boyle, majstor u prerušavanju, u bijegu je i svojim trikovima vješto prikriva tragove ubijajući i pljačkajući dok i dalje bježi pred zakonom. Čini se da sa sobom želi povesti i svoju prvu ljubav. Savezni šerif Luke Wilson je novak koji se nedavno pridružio teksaškoj ekipi i sada uči trikove zanata i teksaški mentalitet.

Kad je ubijen sin člana prometne policije, pozvani su Annie Frost i njezina ekipa saveznih šerifa da uhvate bjegunca Eduarda „El Loba“ Lopeza. Slučaj dobiva neočekivani obrat kad ekipa shvati da je El Lobo odlučio vratiti ono za što vjeruje da je njegovo i sad se utrkuju s vremenom da ga zaustave prije nego što nađe par koji posjeduje to do čega mu je najviše stalo.

1. sezona, epizoda 3. - 10. veljače

Godinama je irski mafijaš u bijegu Jack Druggan živio mirnim životom s lažnim identitetom i zarađivao kao psiholog koji pomaže bivšim zatvorenicima. Ali pravo lice pokazuje kad odluči osvetiti napad na svoju ženu tako da ubije sve napadače, a ostavlja na životu one koji mogu posvjedočiti o njegovim ubojstvima. Čak se i maskira tako da izgleda kao na starim slikama iz svog policijskog dosjea i izaziva ekipu saveznih šerifa da ga uhvate. Ekipa ubrzo shvaća da on priprema veliku pljačku. Jimmy upozorava Annie da on možda neće uvijek biti ondje da je spriječi u glupim rizicima koji mogu završiti smrću.

 

Napetu seriju 'Potjera' ne propustite pogledati vikendom navečer na Doma TV-u.Tagovi