Potjera, 23. - 24. veljače

potjera
,
hr_HR

Producenti Jerry Bruckheimer i Jennifer Johnson donose nam novu policijsku seriju koja gledatelje od prve epizode baca usred igre mačke i miša u kojoj je ekipa saveznih šerifa u paklenskoj potjeri za najopasnijim američkim bjeguncima.

1. sezona, epizoda 8 - 9 - 23. veljače

Jackson Cooper u invalidskim kolicima služi kaznu već osam godina, ali kad ga transportiraju na drugu lokaciju, odjednom skače iz kolica, ubija stražara i bježi. Annie će se morati osloniti na pomoć jedne zarobljenice da ga uhvati.

Jackson Cooper tražen je u mnogim državama zbog seksa s maloljetnicama i drugim zločinima pod različitim pseudonimima. Kad Jackson izmanipulira svoju sadašnju maloljetnu djevojku Corinu da pobjegne s njim unatoč zabrani njezina oca, ona pristaje ne znajući da je Bob već ubio njezina oca kako on ne bi pošao za njima. Ali otac je prije smrti pozvao policiju, a ova je pozvala Annienu ekipu koja preuzima slučaj. Annie se povezuje s Corinom preko djevojčina bloga. Kad Bob odvede Corinu u Meksiko, Annie je spremna izazvati međunarodni incident kako bi ih slijedila i prisilno je zaustavljaju. Annie od Corine dobiva novu poruku koja sada traži pomoć i savezni se šerifi dogovaraju s meksičkom policijom da financiraju Jacksonovo hvatanje i ujedno budu promatrači jer je on prekršio i meksičke zakone kad je ilegalno preko granice prevezao maloljetnicu.

1. sezona, epizoda 10 - 11 - 24. veljače

Iskusna Kanađanka i pljačkašica banaka Karen Nelson u bijegu prema Teksasu prihvaća na putu mladu Amerikanku Ivy Collins koja također nema skrupula u kršenju zakona. Da bi ih uhvatili, ekipa gradi psihološku sliku i izvlači njihov način rada. Sklanjaju se u ženske sigurne kuće i pljačkaju male i neugledna banke po provinciji. Kad uhvate Ivy, ona se suočava s Kareninom nelojalnom manipulacijom.

Annie mora uhvatiti Chrisa Novaka, okrutnog ubojicu policajaca koji dovodi u smrtnu opasnost Jimmyjevu djevojku Natalie da bi se osvetio svom bivšem najboljem prijatelju i vlastitoj djevojci za koju sumnja da je u ljubavnoj vezi s prijateljem…

 

Napetu seriju 'Potjera' ne propustite pogledati vikendom navečer na Doma TV-u.Tagovi