Potjera, 2. - 3. ožujka

potjera
,
hr_HR

Producenti Jerry Bruckheimer i Jennifer Johnson donose nam novu policijsku seriju koja gledatelje od prve epizode baca usred igre mačke i miša u kojoj je ekipa saveznih šerifa u paklenskoj potjeri za najopasnijim američkim bjeguncima.

1. sezona, epizoda 12 - 2. ožujka

Kad je Pablo Cordova uhićen pod sumnjom da je raspačavao drogu i glavnog svjedoka nađu mrtvoga, šerifi otkrivaju da ga je ubila Pablova žena Isabella koja će poduzeti sve kako bi Pabla spasila zatvora i time na kraju dovodi i Annie u smrtnu opasnost.

1. sezona, epizoda 13 - 14 - 3. ožujka

Zarobljenu Annie Cordovini ljudi odvode u Meksiko kako bi se Cordova osobno obračunao s njom. Kad šerifi shvate da je Annie nestala, traže je i saznaju da ju je oteo Cordova. Luke se ne slaže s Jimmyjevim metodama kojima se koristi da otkriju Annienu lokaciju. Annie saznaje da je dječak koji je također Cordovin zarobljenik, sin tužioca koji je Cordovi pomogao da ubije svjedoke protiv njega.

Justin Tate bivši je policajac koji je ubio svoju ženu i živi pod lažnim imenom. On se sprijateljuje sa samohranim majkama kako bi došao do svog plijena – njihovih malodobnih kćeri. Ekipa odlučuje da Annie bude sljedeća njegova meta…
Luke je umiješan u unutarnju istragu koja bi mogla dovesti do optužbe za ilegalne metode kojima je Jimmy pokušao spasiti Annie iz Meksika.

 

Napetu seriju 'Potjera' ne propustite pogledati vikendom navečer na Doma TV-u.Tagovi