Potjera, 16. - 17. veljače

POTJERA
,
hr_HR

Producenti Jerry Bruckheimer i Jennifer Johnson donose nam novu policijsku seriju koja gledatelje od prve epizode baca usred igre mačke i miša u kojoj je ekipa saveznih šerifa u paklenskoj potjeri za najopasnijim američkim bjeguncima.

1. sezona, epizoda 4. - 5. - 16. veljače

Nakon brutalnog ubojstva, Faith Maples povede svoju kćer u bijeg suludo ubijajući diljem Teksasa. Slučaj postaje još zamršeniji kad ekipa shvati da je bjegunica psihički poremećena osoba ograničenih umnih sposobnosti i Annie Frost otkriva šokantan zaokret u tom slučaju.
Kad shvati da mu odvjetnik ne može obećati da će biti oslobođen na suđenju, lukavi varalica Adam Rothschild bježi iz sudnice ostavivši za sobom krvavi trag i mudro se priprema za luksuzni život u inozemstvu ostavljajući pritom za sobom nove žrtve. Visoka nagrada privlači mnoge lovce na odbjegle kriminalce, posebno Bena Crowleyja koji očijuka s očito neprijateljski raspoloženom Annie. Ali njezina nevoljkost da surađuje samo pomaže Adamu.
 

1. sezona, epizoda 6. - 7. - 17. veljače

Jedan od preživjelih identificira Carsona Pucketta kao bombaša u mjesnom kafiću. Kada druga bomba ubije troje ljudi u teretani i među njima je i Puckettov bivši predradnik, šerifi zaključe da je sljedeća žrtva Puckettov bivši poslodavac. Annie je ranjena u eksploziji u kojoj je trebao stradati poslodavac i mora se osloniti na pomoć Bena Crowleyja, lovca na odbjegle kriminalce, da iz bolnice njezinoj ekipi prenese važnu poruku o Puckettovim motivima. Daisy mora iskoristiti svoje iskustvo rada na uklanjanju eksplozivnih naprava kako bi isključila bombu postavljenu u autobus.
Bob McGraw slavljeni je, uobraženi savezni šerif koji je uhitio mnoge zločince. Problem je što se on lažno predstavlja i što se u svom radu koristi pretjeranim nasiljem.
Luke otkriva da je McGraw bio izbačen iz policijske akademije i nije se nigdje mogao zaposliti u policiji. Na kraju se Annie mora obračunati s Bobom koji upada u njezin dom nakon što ga je ona neoprezno izazvala da je prisili da ga primi u ekipu.
 

Napetu seriju 'Potjera' ne propustite pogledati vikendom navečer na Doma TV-u.Tagovi