Potjera, 1. sezona

POTJERA
,
hr_HR

SUB - NED 23.40

 (Chase), SAD, 2010.–2011., akcijska serija
Tvorac serije: Jennifer Johnson
Glume:

Kelly Giddish ............................. Annie Frost
Cole Hauser ............................. Jimmy Godfrey
Amaury Nolasco ........................ Marco Martinez
Rose Rollins .............................. Daisy Ogbaa
Jesse Mercalf ............................ Luke Watson


Doma TV od subote, 9. veljače u večernjem terminu svojim gledateljima donosi novu akcijsku seriju 'Potjera' u kojoj se tim policajaca upušta u potjeru za najopasnijim bjeguncima u Americi. Na čelu ekipe, Annie Frost može predvidjeti svaki potez kriminalaca, a tako se u igri potjere uvijek nalazi jedan korak ispred njih.

O glumcima:
KELLI GIDDISH (Annie Frost)
Kelli Giddish glumi Annie Frost koja je na čelu ekipe saveznih šerifa, prava Teksašanka, bistra uma i velikog srca čija je osobna iskustva s bjeguncima posebno kvalificiraju za taj posao jer može predvidjeti svaki njihov potez i zbog toga uvijek biti u prednosti. Giddish se rodila i odrasla u Cummingu u Georgii. Zarana se počela baviti glumom i bila je jedan od stupova školskoga kazališta. Bila je i dobra sportašica, članica pobjedničke školske softball-ekipe. Nakon mature Giddish se upisala na fakultet u Evansvilleu u Indiani gdje je na četvrtoj godini bila finalistica nagrade Irene Eyan i automatski je izabrana da glumi u Kennedy Centeru u Washingtonu. Diplomirala je glumu s odličnim uspjehom.

COLE HAUSER (Jimmy Godfrey)
Cole Hauser je u 'Potjeri' savezni šerif Jimmy Godfrey, istinska mješavina američkog kauboja i momka iz istočnog Teksasa koji nije nikada posve odrastao. Glumio je u filmovima Crna lista (Hit List) s Cubom Goodingom Jr. te u Shadows of the White Nights s Christianom Slaterom. Kritika je hvalila Hauserovu glumu u Bijelom oleanderu u kojemu mu je partnerica bila Robin Wright Penn. Osvojio je nagradu za inovativnu izvedbu godine na festivalu Mladi Hollywood, a i nominiran je za nagradu Neovisni duh kao najbolji sporedni glumac u filmu Tigerland Joela Schumachera.


ROSE ROLLINS (Daisy Ogbaa)
Rose Rollins glumi specijalisticu za oružje Daisy Ogbaa, ženu koja malo govori, ali ono što kaže uvijek je na mjestu. Rose Rollins rođena je u Berkeleyju u Kaliforniji, odrasla je u Yonkersu u državi New York. Vratila se u Kaliforniju u želji da izgradi glumačku karijeru i ubrzo se počela pojavljivati u mnogim TV serijama: Zapadno krilo, In Justice, CSI: New York i Miami Medical i The L Word u kojoj je bila u stalnoj glumačkoj postavi.


JESSE METCALF (Luke Watson)
Jesse Metcalf u 'Potjeri' glumi Lukea Watsona, pridošlicu u ekipu. Ali sve što je naučio u Washingtonu nije ga pripremilo za rad u Teksasu. Metcalf je najpoznatiji po ulozi vrtlara koji radi za bogatu Gabrielle Sollis u Kućanicama i za tu je ulogu bio nominiran dvaput u kategoriji Teen Choice i jedanput je osvojio u kategoriji iznimne muške uloge. Osvojio je i nagradu Sag-a (Udruge glumaca) za iznimnu izvedbu cijelog ansambla u komediji i dobio je nagradu Mladi Hollywood za uzbudljivo novo lice.


Napetu akcijsku seriju 'Potjera' ne propustite pratiti od subote do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi