.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Posljednji brod: Utrka za spašavanje svijeta

,
hr_HR

Nova serija izvršnog producenta Michaela Baya, od 27. lipnja na Doma TV-u!

Doma TV donosi novu dramsku seriju ispunjenu akcijom, 'Posljednji brod', koju producira poznati filmaš Michel Bay. Serija se temelji na bestseleru Williama Brinkleyja i započinje s globalnom pandemijom koja gotovo uništi čitavu svjetsku populaciju. Nakon četiri mjeseca radijske tišine na zabačenom Arktiku, posada broda USS Nathan James vraća se kući s mikrobiologinjom Rachel Scott – jedinom osobom koja bi mogla zaustaviti virus. Ali posada i kapetan moraju se suočiti sa stvarnosti života u svijetu u kojem su među posljednjim preživjelima. Imaju dužnost prema čitavome svijetu. Njihova zadnja misija naša je jedina nada – ostati živi dok ne pronađu lijek – za našu budućnost, naše obitelji i ukupno čovječanstvo.

O seriji:

Utrka za spašavanje svijeta počinje! Nova serija izvršnog producenta Michaela Baya, 'Posljednji brod', gledateljima pruža uzbudljivu i dramatičnu akciju. Snimljena po popularnom romanu Williama Brinkleya, serija započinje s globalnom katastrofom koja gotovo uništi ljudsku populaciju. Zbog svoje lokacije, razarač Mornarice SAD-a USS Nathan James uspijeva izbjeći tragediju, ali sada se posada i kapetan moraju suočiti s novom realnosti života u svijetu u kojem se ubrajaju među rijetke preživjele. Tom Chandler (Eric Dane) časnik je Mornarice koji je autoritativan i odlučan, ali također pravedan i hrabar. Rođenog vođu te brižnog oca i supruga Chandlera poštuju i vole svi mornari kojima zapovijeda.Rachel Scott (Rhona Mitra) je odlučna, inteligentna i neustrašiva paleomikrobiologinja dodijeljena Nathanu Jamesu da istraži uzrok smrti milijardi ljudi diljem svijeta, a tu je i Mike Slattery (Adam Baldwin), dozapovjednik koji se brine za svoju obitelj i povremeno sukobljava s kapetanom Chandlerom u vezi s time što bi bilo najbolje učiniti. Dr. Quincy Tophet (Sam Spruell) Rachelina je desna ruka i izvrstan virolog, a također je vrlo komplicirana osoba koja ima skrivene ciljeve.

Kapetan Chandler i posada broda USS Nathan James kreću prema Arktiku s dvoje virologa, dr. Rachel Scott i dr. Quincyjem Tophetom, koji tvrde da proučavaju ptice. Kada ih napadnu odmetnuti ruski vojnici, Chandler dozna da virolozi zapravo prikupljaju uzorke ubojitog virusa koji je izbrisao više od polovice ljudske populacije dok su oni bili na moru. Dok se vraćaju kući prema naredbi ostataka vlade SAD-a, Chandler i posada otkrivaju da je dom samo sjena onoga što su napustili i da je najsigurnije mjesto za stvaranje lijeka za ubojitu bolest njihov brod na moru.

Novu seriju 'Posljednji brod' ne propustite pratiti od 27. lipnja na Doma TV-u!


 

 Tagovi