Posljednji brod, 31 siječnja - 3. veljače

posljednji brod 2
,
hr_HR

Serija izvršnog producenta Michaela Baya, 'Posljednji brod', gledateljima pruža uzbudljivu i dramatičnu akciju. Snimljena po popularnom romanu Williama Brinkleya.

2. sezona, epizoda 1 - 31. siječnja

Baziran na popularnom romanu Williama Brinkleyja, Posljednji brod je priča o globalnoj katastrofi koja je zamalo decimirala populaciju svijeta. Zbog svog položaja mornarički razarač USS Nathan James izbjegao je strašnu tragediju. Ali sada se kapetan i njegova posada moraju suočiti s njihovom novom stvarnosti u svijetu u kojem su možda među rijetkim preživjelima.
Na početku druge sezone kapetan Chandler (zvijezda serije Eric Dane), njegov dozapovjednik Slattery (Adam Baldwin) i ostatak posade šire lijek koji je paleomikrobiologinja doktorica Rachel Scott (zvijezda serije Rhona Mitra) razvila na kraju prve sezone. Čim se vrate u SAD, nađu se u konfliktu s novim svjetskim poretkom koji vodi Amy Granderson (gostujuća zvijezda Alfre Woodard). Što je još gore, suočavaju se s opasnim novim neprijateljem koji želi preuzeti svijet.
U premijernim epizodama druge sezone Chandler i njegov oslabljeni tim udružuju snage s pokretom otpora u pokušaju da poraze Amy Granderson nakon strašnih otkrića i promjene sreće u Baltimoreu. Dok se zalihe lijeka tope, Rachel pokušava pomoći oboljelima dok je zatvorena u Avocetu. U međuvremenu su Slattery i posada Nathan Jamesa u utrci s vremenom dok pokušavaju spasiti ozlijeđenu doktoricu Tophet (česta gostujuća zvijezda Alice Coulthard) i uspostaviti nadzor nad brodom.
Chandler i njegov oslabljeni tim udružuju snage s pokretom otpora u pokušaju da poraze Amy Granderson; Rachel pokušava pomoći oboljelima kao zatvorenica; Sidney i posada pokušavaju uspostaviti nadzor nad svojim brodom.

2. sezona, epizoda 2 - 1. veljače

Slattery i posada Nathan Jamesa u utrci su s vremenom dok pokušavaju spasiti ozlijeđenu doktoricu Tophet i uspostaviti nadzor nad brodom.

2. sezona, epizoda 3 - 2. veljače

Brod plovi u Norfolk kako bi posada posjetila obitelji. Chandler im daje da biraju žele li nastaviti ili ostati, a i sam o tome razmišlja.

2. sezona, epizoda 4 - 3. veljače

Posada otkrije nešto; Chandler vidi priliku da doda još jedan brod floti.

 

Seriju 'Posljednji brod' gledajte od četvrtka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u.Tagovi