.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Posljednji brod, 3. sezona

Posljednji brod 3 - 2
,
hr_HR

PON-PET 23.00

 (The Last Ship), SAD, 2016., dramska serija
Tvorci serije: Steven Kane, Hank Steinberg
Izvršni producenti: Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Jack Bender, Steven Kane, Hank Steinberg

Glume: 

Eric Dane … kapetan Tom Chandler
Adam Baldwin … Mike Slattery
Charles Parnell … Russell Jeter
Travis van Winkle... Danny Green
Bridget Regan... Sasha Cooper

Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu napete dramske serije 'Posljednji brod' o globalnoj katastrofi koja je zadesila ljudske živote. U trećoj sezoni posada broda Nathan James svoju pozornost usmjerava na Aziju zbog glasina o mogućoj mutaciji izvornog virusa koja je prouzročila novu epidemiju u Japanu. Posljedice za čitavi svijet mogu biti stravične...

O seriji:

'Posljednji brod' dramska je serija izvršnog producenta Michaela Baya o globalnoj katastrofi koja je gotovo uništila svjetsku populaciju. Serija je snimljena po popularnom romanu Williama Brinkleya. Posada Nathan James prisiljena je suočiti se s realnošću nove egzistencije kada pandemija ubije većinu svjetske populacije. Među članovima posade nalaze se hrabri časnik Mornarice Tom Chandler (Eric Dane), dozapovjednik Mike Slattery (Adam Baldwin) te virolog Quincy Tophet (Sam Spruell). U tim Nathan James dolazi i mornarička obavještajna časnica Sasha Cooper (Bridget Regan).
Nakon napete završnice druge sezone, posada Nathana Jamesa svoju pozornost usmjerava na Aziju, nakon što je predsjednik Michener čuo glasine da je kineski vođa, predsjednik Peng, gomilao Scottov lijek umjesto da ga proslijedi narodima u regiji. Michener šalje Chandlera na globalnu sjednicu da istraži ove navode, kao i glasine o mogućoj mutaciji izvornoga virusa koja je prouzročila novu epidemiju u Japanu. Ako je došlo do mutacije, a Azija nije zaštićena, posljedice po čitav svijet mogle bi biti stravične. Dok je smrt paleomikrobiologinje Rachel Scott i dalje nepoznata, borba za Ameriku bliži se kraju. Za to vrijeme, Chandler se suočava s izazovom koji bi mu zauvijek mogao promijeniti život…
 


O glumcima:

ERIC DANE
(Kapetan Tom Chandler)
Eric Dane rođen je u San Franciscu i zadnja dva desetljeća gledamo ga u brojnim filmskim i televizijskim ulogama. Na televiziji je započeo s gostovanjima u serijama 'The Wonder Years', 'Bračne vode' i 'Roseanne'. 2000. godine dvije sezone glumio je u hit-seriji 'Čarobnice', a 2005. godine pojavio se u drugoj sezoni uspješne serije 'Uvod u anatomiju'. Zbog iznimno pozitivne reakcije publike na njegov lik, postao je stalan član postave. Sedam je sezona glumio dr. Marka Sloana (zvanog McSteamy).
Među Daneove filmske uloge ulaze one u filmovima 'X-Men: Posljednja fronta' iz 2001., 'Marley i ja' iz 2008., 'Burlesque' iz 2010., kao i film 'Valentinovo'.

ADAM BALDWIN
(Prvi časnik Mike Slattery)
Adam Baldwin može se pohvaliti impresivnim rasponom filmskih uloga, ukupno više od 60 – od projekata velikih studija do neovisnih filmova. Kao tinejdžer u Chicagu odabran je između 4000 mladih glumaca za ulogu Rickyja Lindermana u filmu iz 1980. 'My Bodyguard' u kojem je glumio Matt Dillon. Iste je godine privukao pozornost Roberta Redforda koji mu je donio ulogu u filmu 'Obični ljudi'. Baldwin je surađivao s legendarnim Stanleyjem Kubrickom u filmu 'Full Metal Jacket'.
Baldwin je na malim ekranima glumio u miniseriji 'Od Zemlje do Mjeseca' koju je producirao Tom Hanks, televizijskim filmovima 'In the Line of Duty: Smoke Jumpers' i 'Dr. Jekyll & Mr. Hyde' Francisa Forda Coppole te seriji 'The Cape'. 2012. je odradio petu i zadnju sezonu serije 'Chuck' u kojoj je glumio Johna Caseyja. Upečatljiv je bio i u gostujućim ulogama u serijama 'Castle', 'Kosti' i 'CSI: NY'. U svijetu znanstvene fantastike, publici je poznat po ulozi u seriji 'Firefly', gostujućim ulogama u serijama 'Dosjei X', 'Angel' i 'The Visitor'.


CHARLES PARNELL
(Časnički namjesnik Russell Jeter)
Charles Parnell rođen je u Chicagu gdje je počeo glumiti u kazalištu Piven Theater Workshop. Zatim se preselio u New York i počeo raditi u avangardnom kazalištu s redateljima poput Davida Herskovitza i Todda Alcotta. Nakon godina u kazalištu i gostujućim ulogama u serijama 'Zakon i red', 'Bez traga', 'Heroji iz strasti' i brojnim drugim, Parnell je glumio u predstavi 'The Overwhelming' koja je dobila fantastične kritike. Naslutivši priliku, preselio se u L. A. i uskoro dobio ulogu u televizijskoj seriji 'Crash'. Poslije toga je nastupao u serijama kao što su 'Kosti', 'Laži mi' i 'Na rubu' te u filmu 'Pariah'.


TRAVIS VAN WINKLE
(Danny Green)
Rođen je u Kaliforniji, a vratio se u Hollywood preko Georgie. Travis Van Winkle došao je u Los Angeles kada je imao 20 godina i radio je otkako je došao. Što se tiče televizije, Van Winkleovi posljednji uradci uključuju 'Dva i pol muškarca', 'Cure bez love' i 'Odgoj za početnike', ponovno se pojavljuje u 'Sretni svršeci' i u više epizoda '90210'. Glumio je i u serijama 'Grk', 'Veronica Mars', 'Campus Ladies', 'O. C.', 'Malcolm u sredini' i 'Sedmo nebo'. Travis je nedavno snimio triler 'Posljednji obred' sa Stephenom Dorffom i Wesom Bentleyjem. Van Winkle je nedavno dovršio triler 'Bloodwork' s Triciom Helfer. Prije toga odradio je glavne uloge u Paramountovu 'Petak trinaesti' reboot, Foxovoj komediji 'Upoznajte Spartance', zatim 'Asylumu' redatelja Davida Ellisa i u neovisnoj komediji 'Last Call' s Ryanom Hansenom i Christopherom Lloydom. Van Winkle glumio je i u prvom filmu 'Transformeri', a imao je i sporednu ulogu u ''Universalovu 'Accepted'.ž


BRIDGET REGAN
(Sasha Cooper)
Regan je diplomirala na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta Sjeverna Karolina.
Regan se od 2006. pojavljuje u raznim televizijskim serijama i filmovima. Godine 2008. počinje snimati 'Legendu o tragaču', televizijsku seriju temeljenu na serijalu 'Mač istine' Terryja Goodkinda. Igrala je ulogu glavne svećenice Kahlan Amnell, koja je joj je priskrbila kultni status.
Regan je 2012. g. dobila glavnu ulogu u predlošku za televizijsku seriju 'Granica'. Godine 2013. započela je s gostujućom ulogom u petoj sezoni kriminalističke serije 'Zločinci u odijelima' na USA Networku, gdje glumi Rebeccu Lowe/Rachel Turner, ženu u koju je Neal Caffrey nakratko zaljubljen. Iste je godine glumila u više epizoda serije 'Ljepotica i zvijer', u kojoj je glumila Alex, bivšu zaručnicu Vincenta Kellera (Jay Ryan).
Regan je popularna i među ljubiteljima stripa. Od 2009. do 2013. ljubitelji stripa i kritičari redovito su je izabirali kao idealan izbor za utjelovljenje 'Wonder Woman'. Regan je 2014. dobila povremenu ulogu Dottie u televizijskoj seriji 'Agentica Carter', temeljenoj na stripu.

Treću sezonu serije 'Posljednji brod' ne propustite pratiti od 12. listopada na Doma TV-u!Tagovi