Posljednji brod, 26. - 27. prosinca

posljednji brod 2
,
hr_HR

Utrka za spašavanje svijeta počinje! Serija izvršnog producenta Michaela Baya, 'Posljednji brod', gledateljima pruža uzbudljivu i dramatičnu akciju. Snimljena po popularnom romanu Williama Brinkleya, serija započinje s globalnom katastrofom koja gotovo uništi ljudsku populaciju.

2. sez., 1. epizoda

Baziran na popularnom romanu Williama Brinkleyja, Posljednji brod je priča o globalnoj katastrofi koja je zamalo decimirala populaciju svijeta. Zbog svog položaja mornarički razarač USS Nathan James izbjegao je strašnu tragediju. Ali sada se kapetan i njegova posada moraju suočiti s njihovom novom stvarnosti u svijetu u kojem su možda među rijetkim preživjelima.
Na početku druge sezone kapetan Chandler (zvijezda serije Eric Dane), njegov dozapovjednik Slattery (Adam Baldwin) i ostatak posade šire lijek koji je paleomikrobiologinja doktorica Rachel Scott (zvijezda serije Rhona Mitra) razvila na kraju prve sezone. Čim se vrate u SAD, nađu se u konfliktu s novim svjetskim poretkom koji vodi Amy Granderson (gostujuća zvijezda Alfre Woodard). Što je još gore, suočavaju se s opasnim novim neprijateljem koji želi preuzeti svijet.
U premijernim epizodama druge sezone Chandler i njegov oslabljeni tim udružuju snage s pokretom otpora u pokušaju da poraze Amy Granderson nakon strašnih otkrića i promjene sreće u Baltimoreu. Dok se zalihe lijeka tope, Rachel pokušava pomoći oboljelima dok je zatvorena u Avocetu. U međuvremenu su Slattery i posada Nathan Jamesa u utrci s vremenom dok pokušavaju spasiti ozlijeđenu doktoricu Tophet (česta gostujuća zvijezda Alice Coulthard) i uspostaviti nadzor nad brodom.
Chandler i njegov oslabljeni tim udružuju snage s pokretom otpora u pokušaju da poraze Amy Granderson; Rachel pokušava pomoći oboljelima kao zatvorenica; Sidney i posada pokušavaju uspostaviti nadzor nad svojim brodom.
 

2. sez., 2. epizoda

Slattery i posada Nathan Jamesa u utrci su s vremenom dok pokušavaju spasiti ozlijeđenu doktoricu Tophet i uspostaviti nadzor nad brodom.

Seriju 'Posljednji brod' gledajte subotom i nedjeljom na Domi TV. Tagovi