Poslastica za muške i ženske oči

"Bilo jednom u Meksiku" je western trilogija redatelja Roberta Rodrigueza, poznata još pod nazivom Desperado 2. Glavnu ulogu latino zavodnika El Mariachija, plaćenog ubojicu i gitarističkog buntovnika, utjelovio je Antonio Banderas, dok ulogu seksi latino zavodnice odglumila je Selma Hayek. Senzualne scene ovih latino zavodnika nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Radnja ove nepredviljive akcijske priče počinje se zapetljavati kada pokvareni agent CIA-e nagovara plaćenog ubojicu El Mariachija da spriječi jedno ubojstvo. Progonjen i slomljen tragedijom, El Mariachi se povlači u život u izolaciji. Prisiljen je prestati se skrivati, kada ga Sands kojeg glumi Johnny Depp, korumpirani agent CIA-e, nagovori na sabotažu ubojstva meksičkog predsjednika.

To ubojstvo je organizirao šef kartela Barrillo, koji uz ubojstvo predsjednika namjerava svrgnuti i vladu. Uz svoja dva pratioca Lorenza, kojeg utjelovljuje poznati španjolski zavodnik i pjevač Enrique Iglesias, i Fideoa desperado vodi legendu o El Mariachiju u nova uzbuđenja i pustolovine. El Mariachi odluči pomoći agentu Sandsu, ali njegov angažman uključuje i osobni razlog povratka – osvetu Barillu.

Bilo jednom u Meksiku akcijski je film u kojem, osim glumačke postave koja oduzima dah, glazbena podloga igra veliku ulogu. Glazbu za ovaj film napisali su Johnny Depp i redatelj Roberto Rodriguez, a za ženski vokal u pjesmama zaslužna je Selma Hayek. Film je 2004.godine dobio nagradu 'Imagen' u kategoriji za najboljeg glumca.

Fanstastični akcijski film 'Bilo jednom u Meksiku' ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju