PopPixie, 8. prosinca

PopPixie
,
hr_HR

Crtana serija o magičnim likovima PopPixie iz Pixieville-a.Uđite u svijet pun magije uz čarobna stvorenja i životinje koje brane svoje selo od mističnih bića.

 44. - 45. ep.

Proljeće je i Pixieji imaju piknik na jezeru. Martino i Fixit natječu se u ronjenju, ali voda je ledena i obojica se prehlade. Vjetar nanese u grad čarobnu pelud od koje polude svi građani. Chatta se ponaša poput majmuna, Cheri neprestano razuzdano pleše, Caramel gađa goste u Molly Moou tortama, patuljci se ponašaju kao mali skauti. Martino i Fixit jedini nisu podlegli peludi jer je nisu udisali zbog prehlade. Oni pronalaze rješenje problema: bacit će Cherie u vodu, ona će se prehladiti i ponovno urazumiti. Tako će Pixieji s pomoću njezinih moći promijeniti vrijeme i smjer vjetra, donijeti zimu od koje će se svi prehladiti.

Caramel je ispekla veoma slatke buhtle koje dijeli i tako promovira svoj recept. Dr. Boxen, strogi gradski zubar, provodi kampanju protiv šećera i smišlja kako će se osvetiti Caramel i pokazati građanima štetne posljedice njezinih buhtli. Boxen odlazi u Molly Moo i baca čari na buhtle koje Pixieji jedu: Pixieji su privremeno pretvoreni u čudovišta koja žderu šećer i šire paniku gradom. Kad god će pojesti buhtl, Caramel i ostali pretvorit će se u čudovište bez kontrole i poslije se neće sjećati te transformacije. Na kraju Ninfea sve Pixieje vraća u staro stanje i kažnjava Boxena zbog ugrožavanja stanovnika grada.

Crtanu seriju 'PopPixie' ne propustite gledati u subotu u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi