.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Popaj i sin, 11. - 17. lipnja

popaj i sin
,
hr_HR

Doma TV najmlađim gledateljima donosi avanture najpoznatijeg i najsnažnijeg animiranog mornara, njegove prelijepe odabranice i simpatičnog sina.

6. ep. - 11. lipnja

Junior radi za Badžu kako bi skupio novac za Olivin rođendanski dar. Junior je dobio glavnu ulogu u filmu o daskanju.

7. ep. - 12. lipnja

Junior odbija doći na vlastitu rođendansku zabavu ako Tenk bude pozvan.Tražeći pustolovinu, Junior postaje slijepi putnik na Crvenobradovu brodu.

8. ep. - 13. lipnja

Djevojka iz Australije je sirena. Oliva će naići na prapovijesnu dolinu.

9. ep. - 14. lipnja

Junior i Woody popit će napitak koji će ih pretvoriti u divlja čudovišta.

10. ep. - 15. lipnja

Dee Dee će se osjećati izostavljeno nakon što se Polly pridruži košarkaškoj momčadi. Francis i Junior postat će detektivi kad lopov ukrade Perine hamburgere.

11. ep. - 16. lipnja

Nakon što Eugen ode trgati orhideje, Popaj i Junior prate ga do špilje na obali gdje otkrivaju cijeli čopor malih džipova. Kad jednog od njih ugrabi golemi škanjac, Popaj i Junior zajedničkim snagama nastoje vratiti malenog na zemlju. Popaj i Junior plove u Grčku u potrazi za Zlatnim runom dok im je Oliva za petama – noseći im ručak. Popaj i Junior moraju se boriti s buldožerima i turistima dok Oliva nailazi na bikove koji izdišu vatru, vojsku kostura i skupinu Harpija.

12. ep. - 17. lipnja

Novi je učenik u Juniorovom razredu ustvari vukodlak. Dok Junior i ekipa nervozno tulumare i upoznaju dječakove čudovišne roditelje, Badžo predvodi ljutitu gomilu koja okružuje kuću. Junior mora spasiti Lonove roditelje od požara u kući.

Epizode crtane serije 'Popaj i sin' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.Tagovi