Popaj i sin, 1. sezona

popaj i sin
,
popaj i sin
hr_HR

PON - PET 06.40

(Popeye and Son), SAD, 1987., animirana serija
Izvršni producenti: William Hanna, Joseph Barbera, Bruce L. Paisner

Doma TV najmlađim gledateljima donosi nove avanture najpoznatijeg i najsnažnijeg animiranog mornara, njegove prelijepe odabranice i simpatičnog sina. Snagator Popaj i vitka Oliva napokon su se vjenčali, a u 'Popaju i sinu' nastupaju sa svojim sinom Juniorom. Od susreta s misterioznom sirenom do potrage za gusarskim blagom, Popaj i društvo zabavit će nas svojim svakodnevnim dogodovštinama!

O animiranoj seriji:

Popaj i Oliva napokon su se vjenčali i sada imaju sina po imenu Junior. Njih troje žive u otrcanoj kućici na plaži u primorskom gradiću zvanom Sweethaven. Popaj vodi fitness-centar, a Oliva je instruktorica aerobika. Junior je pak isti kao njegov otac – naslijedio je očevu sposobnost dobivanja nadljudske snage nakon što pojede malo špinata. Međutim, Junior mrzi okus špinata, što pomalo razočarava Popaja.

On i njegovi najbolji prijatelji Woody, Dee Dee i Polly plivaju, rone, daskaju i uživaju u beskrajnom ljetu, a idilu im narušavaju Popajev zakleti neprijatelj Badžo i njegov sin Tenk, koji je također isti kao otac - jak je i zao, baš poput Badže. Tenk i njegovi nasilni prijatelji Rad i Puggy uživaju u maltretiranju Juniora i njegovih prijatelja, pa se čini da se rivalstvo između Popaja i Badže prenijelo na njihove sinove. Tko će koga nadmudriti? Tko će se dosjetiti boljih spački? Doznajte u novim avanturama Popaja i sina!

Najmlađi gledatelji imaju priliku nasmijati se uz Popajeve i Juniorove avanture u animiranoj seriji 'Popaj i sin' na Doma TV-u!Tagovi