Pod sretnom zvijezdom, 9. - 10. veljače

Pod sretnom zvijezdom - 1
,
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

65. epizoda

Marta kaže Kreši da želi pronaći biološke roditelje. Silvija ne može vjerovati da joj Martin nudi ušteđevinu kako bi ponovno mogla studirati u inozemstvu. Krešo pokušava reći Suzani za Martin plan. Sastanak s Kolarićem i Slavenom prolazi upravo onako kako ga je Ena zamislila. Zora ne može vjerovati da je Marta naumila pronaći roditelje. Beti i Fanika sretne su što će Silvija studirati na Berkleyu. Dina pristane pomoći Ivi u njegovoj odluci da oženi Vesnu. Krešo dolazi kod Beti kako bi joj se požalio kao psihologinji zbog novonastale situacije. Martin se pohvali Slavenu da je Ena uspjela nagovoriti Kolarića da odustane od ucjene.

66. epizoda 

Svi su osupnuti viješću kako je Vedran herojskim podvigom spasio putnike. Nera pokušava skrenuti pažnju na sebe glumeći da je bolesna. Ena je ljutita na Kolarića jer traži daljnje druženje s njom ne shvaćajući kako ih je uhvatio Vlastin paparazzo. Krešo se brine što će biti s njegovim poslom sada kad je Franck preminuo. Tonka i Nina planiraju veliki doček za Vedrana, a Adam jedva skriva ljubomoru. Ivo je zabrinut za Neru, ali Dina ga uvjerava da ona samo glumi kako bi mu upropastila vjenčanje. Vesna je zabrinuta kako će njezin otac reagirati na trudnoću. Silvija se dolazi oprostiti od Ive prije odlaska u Ameriku.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite vikendom na Doma TV-u.Tagovi