Pod sretnom zvijezdom, 8. prosinca

Pod sretnom zvijezdom - 1
,
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

 54. - 55. ep.

Ivo ne vjeruje Vesni da je trudna. Ena se onesvijestila saznavši da joj je majka umrla. Dina kaže Silviji da se mora još jednom naći sa Franom. Krešo želi znati što su Miki i Suzana radili kad su nedugo bili zajedno. Nina prizna Tonki da joj se sviđa Krešo. Dina uvjerava Franu da je najbolje da zauvijek prekinu. Martin je u panici i zove Marinu da mu pomogne oko Ene. Fanika se pohvali Beti i Silviji da je pronašla posao. Suzana nije oduševljena Martinom željom da ode živjeti s Krunom. Marina je došla utješiti Enu zbog gubitka majke, a Ena joj prizna da je s njim samo iz koristi. Slaven bijesni na Zlatka jer zastupa dilere i kriminalce. Nina pristane otići sa Slavenom na večeru. Krešo kaže Nini da su Miki i Zlatko prijetili njezinom ocu. Ivo kaže Vesni da će je podržati u trudnoći.

Vedran priča Tonki kako je zbog nje dobio suspenziju i moli je za pomoć. Dina priznaje Švarcu da ne vjeruje svojoj majci i želi saznati istinu u očevoj smrti. Nera je ljuta nakon što je vidjela Tonku i Adama u restoranu, te odmah zove Adama. Kruno nagovara Martu da se preseli kod njega. Krešo je zamišljen i odsutan nakon razgovora s Ninom. Tonka je u šoku saznavši od Nine da su Zlatko i Miki možda ubili njihovog oca. Suzana prizna Zori i Egonu da je Marta Mikijeva kćer, ali da on to ne zna. Vesna razmišlja o braku s Ivom. Silvija želi znati što je Vesna htjela od Ive. Beti se javila na oglas za čuvanje djece. Tonka prizna Adamu da je bila na večeri s Vedranom. Nina direktno pita Zlatka što je imao s njenim ocem. Egon i Zora zaključe da Miki mora saznati za Martu.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite u subotu na Doma TV-u.Tagovi