Pod sretnom zvijezdom, 5. - 11. kolovoza

Pod sretnom zvijezdom - 4
,
Pod sretnom zvijezdom - 4
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 37 - 5. kolovoza

 Policajcu su sumnjive Dina i Silvija zbog čudnog ponašanja. Tonka pita Mikija zašto je tako naglo i bez riječi nestao. Sad kad zna da joj je Marta unuka, Zora žali zbog svog dosadašnjeg ponašanja prema njoj. Beti je zabrinuta jer joj Silvija nije javila da je sretno stigla u Zadar. Nina zadirkuje Tonku zbog zaljubljenosti u Adama. Suzana se zabrine vidjevši Egonovu masnicu. Martin je nervozan jer se boji da bi ih Miki mogao prevariti. Dina i Silvija provele su noć u stanici. Miki traži od Zlatka da se nađu na kobnom zemljištu. Nini dolazi cvijeće i pozivnica za večeru od Mikija. Beti odluči pratiti Enu i Martina. Slaven stiže pomoći Dini i Silviji.

1. sezona, epizoda 38 - 6. kolovoza

 Miki na večeri priča Nini o svom životu. Dina prizna Slavenu da je u Zadar išla špijunirati Franu. Beti se požali Silviji da ima problema jer Martin ne plaća račune. Miki odluči priznati Nini za svoju vezu sa Suzanom. Ena povjeri Martinu da će možda dobiti otkaz jer se fakultet prodaje zbog financijskih problema. Nina jedva prizna Tonki da ju je Miki varao sa Suzanom. Vlasta kaže Zlatku kako sad ima dovoljno materijala za sočnu priču o Slavenu. Marta moli Suzanu da pokuša pronaći bilo kakav posao za Krunu. Švarc je otkrio Kreši da je ima napredak u vezi slučaja Franje Hercega. Tonka pita Beti je li ona znala za Suzanu i Mikija. Zlatko odbija priznati zločin policiji.

1. sezona, epizoda 39 - 7. kolovoza

 Nina kaže Kreši da bi možda trebao ostaviti Suzanu. Dina zahtijeva od Nere objašnjenje za krvavu košulju koju je pronašla. Slaven napadne Krešu zbog Zlatka. Beti u panici kaže Suzani da je Miki priznao sve Nini. Kruno je očajan, luta utučeno ulicama grada. Tonki je neugodno spavati kod Adama. Zlatko pokušava zatrpati bunar kada se odjednom pojavi Miki. Zora je sazvala sastanak osoblja i potvrđuje da su glasine istinite, fakultet se prodaje. Ena moli Zoru da se založi za nju. Beti pred Tonkom pokušava ublažiti Suzaninu krivnju. Miki moli Suzanu da se nađu. Tonka za Neru fotografira pjevačicu Xeniu (Mirna Maras), a Marina joj pomaže. Nina razmišlja u kupnji fakulteta. Marta uzalud zove Krunu.

1. sezona, epizoda 40 - 8. kolovoza

 Beti ne razumije kako to njena budućnost ovisi o Mikiju. Suzana preklinje Ninu da razgovara s njom. Miki ne uspjeva izvući od Beti informacije o Suzani. Nina shvati da je Marta Mikijeva kćer. Marta, Silvija i Dina traže Krunu po gradu. Ena je ljutita zbog Vanjine ucjene. Zlatko zove Mikija da se hitno nađu. Dina moli prijatelja forenzičara da analizira mrlju na košulji. Miki je presretan što je Suzana konačno pristala naći se s njim. Adam pita Tonku hoće li s njim u Leipzig. Vidjevši ponovno Mikija sa Suzanom Marta pomisli da su ljubavnici. Kruno shvati da je najpametnije da se vrati u Brestovo. Krešo moli Martina da ga pokriva jer ide na put s Ninom u vezi posla i ne želi da to itko zna. Zlatko ustrašeno objašnjava Mikiju kako su otkriveni, te mu zaprijeti pištoljem.

1. sezona, epizoda 41 - 9. kolovoza

 Zlatko je uvjeren da je jedino rješenje zatrpavanje bunara. Dina zahtijeva odgovore od Nere na pitanja o svom ocu. Kruno se oprašta s Martom. Marina povjeri Beti kako joj je Zlatko čudan u posljednje vrijeme. Zlatko i Miki nađu se u nevolji kada ih zaustavi policajac i pronađe pištolj. Marta napadne Vesnu i Anu zbog toga što su nadrogirale Krunu. Fanika zeza Beti što glumi vidovnjakinju Moiru. Zora i Suzana odluče porazgovarati s Martom u vezi droge i alkohola. Ivo kaže Neri da mu je Dina sve ispričala i želi objašnjenje. Suzana zove Martina i ispituje ga gdje je Krešo. Marta je potresena, jer je Boženi jako loše, pa traži od Vesne nešto za smirenje. Miki moli Zlatka da prije zalijevanja bunara betonom provjere ostatke u bunaru.

1. sezona, epizoda 42 - 10. kolovoza

 Miki uvjeri Zlatka da se jedan od njih spusti u bunar i da premjeste kosti. Suzana se brine da ne bi zbog suđenja izgubila licencu. Krešo zahtijeva da mu Suzana napokon prizna tko je Martin otac. Adam odbija pomoći Slavenu oko kandidature jer se ne vidi u politici. Beti se sprema naći s Martinom kako bi raspravili podjelu imovine. Suzana prizna Beti da se boji da Krešo ne sazna da je Marta Mikijeva kćer. Beti shvati da su Krešo i Nina bili zajedno u Grazu. Zlatko je nervozan zbog spuštanja u bunar. Dina prizna Silviji da je nazvala Franu. Krešo se čudi što će Zlatku alpinistička oprema. Ivo i Silvija zabrinuti su za Martino ponašanje. Zora moli Enu za pomoć u banci. Beti sretne Enu kod frizera.

1. sezona, epizoda 43 - 11. kolovoza

 Miki Zlatko nađu se u problemu kada ih seljak vidi kako ulaze u bunar. Krešo uvjerava Suzanu da nema ništa s Ninom. I Beti i Ena iznenađene su međusobnom reakcijom jedna na drugu. Miki i Zlatko su u šoku jer u bunaru nema tijela. Nera od vidovnjakinje traži pomoć kako da urazumi svoju djecu. Beti povjeri Silviji da je upoznala Enu. Martin zaprosi Enu i ona pristane udati se za njega. Silvija primijeti da Marta ponovno pokušava nabaviti one tablete za smirenje. Ena pita Martina kad će je povesti na večeru s tim čuvenim Smithom. Nina objasni Tonki kako je dala ponudu za kupnju EFM-a. Zora želi znati tko je kupac koji se konačno pojavio. Zlatko savjetuje Vlastu da objavi Slavenove fotografije neposredno prije izbora. Suzana uhvati Martu u krađi tableta.

 

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u.Tagovi