.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Pod sretnom zvijezdom, 4. - 8. lipnja

Pod sretnom zvijezdom - 1
,
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sez., 15. ep. - 4. lipnja

Suzana se zaprepasti čuvši kako je Nini uvijet za nasljedstvo da pronađe Mikija. Nitko nije previše oduševljen Betinim planom da vrati Martina. Ena se zabrine saznavši kako joj mama mora na još jednu skupu operaciju. Krešo ne može vjerovati da Nina ne želi pronaći Mikija kako bi dobila 10 milijuna dolara. Tonka i Nina raspravljaju o mogućem razlogu Suzaninog pada u nesvijest. Beti se nađe s Martinom u restoranu nudivši mu posljednju priliku da odustane od razvoda. Nera dogovara posao s Tonkom koja će joj možda fotografirati reviju. Suzani je teško pred Ninom razgovarati o Mikiju. Beti je fascinirana kako Zlatko spretno i dalje laže Marini.

1. sez., 16. ep. - 5. lipnja

Krešo je iznenađen Nininom naglom odlukom da prihvati dar Mikijeve tete. Eni se ne sviđa haljina koju joj je Slaven kupio za upoznavanje s njegovom majkom. Zora se ne može prestati čuditi koliko se Suzana brine o Marti. Zlatko je zabrinut zbog Marinine želje da pronađe posao. Krešo savjetuje Nini da u znak zahvale pošalje Mikijevoj teti pismo. Ena zahtijeva od Slavena da joj ispriča razlog zbog kojeg on i Adam ne razgovaraju. Tonka sretne Adama koji joj savjetuje da ne odustaje tako lako od posla i da se pokuša ponovno zaposliti. Zora teškom mukom prizna Suzani da je Egon potpuno zaglibio u kockarskim dugovima. Ivo se požali Adamu kako ga je netko optužio za pretjerano zbližavanje sa studentima.

1. sez., 17. ep. - 6. lipnja

Suzana je pogođena viješću da je Nina ipak odlučila prihvatiti nasljedstvo. Silvija se požali Faniki da je Beti u depresiji. Suzana i Zora pokušavaju suočiti Egona s njegovim problemom, te ga uvjeriti da treba pomoć. Frane odugovlači reći Dini da mora natrag u Irak. Tonku zanima hoće li Nina i dalje ostati raditi na fakultetu. Ena obraduje Marinu viješću da joj je pronašla posao i da počinje odmah. Dina uvjerava Neru kako će s Tonkom kao fotografkinjom na reviji proći sve u redu. Slaven odluči priznati Eni cijelu istinu zbog koje on i Adam ne razgovaraju. Zora je u šoku vidjevši financijsko stanje fakulteta. Krešo slučajno sazna od Nine da mu je Suzana lagala.

 

1. sez., 18. ep. - 7. lipnja

Suzanu zbuni Krešino sumnjičavo propitkivanje. Nina, Suzana i Tonka pokušavaju oraspoložiti Beti koja ne ustaje iz kreveta. Krešo se žali Martinu na situaciju sa Suzanom, ali nije sretan njegovom sumnjom da ima drugoga. Suzana koristi zadnju šansu da odgovori Ninu od nasljedstva i traženja Mikija. Na Enin savjet Marina iznenadi Zlatka obnovljenom garderobom. Krešo je iznenađen Nininim načinom razmišljanja. Dina i Ivo iznenađeni su Eninim držanjem pri upoznavanju s Nerom. Poprilično napetu situaciju na večeri prekine iznenadni dolazak Tonke. Ivo se izvuče s večere kako bi otišao na studentski tulum. Tonku šokira Vedranov postupak. Suzana se i dalje ne može kontrolirati pred drugima kada je riječ o Marti.

1. sez., 19. ep. - 8. lipnja

Adamu teško pada druženje s Enom na fakultetu. Ivo se kod Dine raspituje za Martu, ali mu ona kaže kako je zauzeta. Marina prepričava Zlatku što joj je sve za posao dogovorila Ena. Vedran (Robert Kurbaša) se pokušava ispričati Tonki i uvjeriti ju da on ne konzumira drogu. Zora kaže Egonu da se vraća na fakultet kao prodekanica. Marina želi da se Ena i Zlatko napokon upoznaju. Suzana je zabrinuta jer joj se Marta ne javlja na telefon. Krešo prizna Martinu kako mu je Suzana lagala za posjet ginekologu. Dina se sretno pohvali Silviji kako je uspješno prošao ručak kod mame. Suzana se brine što će reći Božena kada ju pita gdje je Marta. Zora prozove Ivu zbog incidenta sa studenticom. Marta javi Suzani da je Božena u bolnici.

 

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.
 Tagovi