Pod sretnom zvijezdom, 29. lipnja - 3. srpnja

Pod sretnom zvijezdom - 2
,
Pod sretnom zvijezdom - 2
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 41 - 29. lipnja

Zlatko je uvjeren da je jedino rješenje zatrpavanje bunara. Dina zahtijeva odgovore od Nere na pitanja o svom ocu. Kruno se oprašta s Martom. Marina povjeri Beti kako joj je Zlatko čudan u posljednje vrijeme. Zlatko i Miki nađu se u nevolji kada ih zaustavi policajac i pronađe pištolj. Marta napadne Vesnu i Anu zbog toga što su nadrogirale Krunu. Fanika zeza Beti što glumi vidovnjakinju Moiru. Zora i Suzana odluče porazgovarati s Martom u vezi droge i alkohola. Ivo kaže Neri da mu je Dina sve ispričala i želi objašnjenje. Suzana zove Martina i ispituje ga gdje je Krešo. Marta je potresena, jer je Boženi jako loše, pa traži od Vesne nešto za smirenje. Miki moli Zlatka da prije zalijevanja bunara betonom provjere ostatke u bunaru.

1. sezona, epizoda 42 - 30. lipnja

Miki uvjeri Zlatka da se jedan od njih spusti u bunar i da premjeste kosti. Suzana se brine da ne bi zbog suđenja izgubila licencu. Krešo zahtijeva da mu Suzana napokon prizna tko je Martin otac. Adam odbija pomoći Slavenu oko kandidature jer se ne vidi u politici. Beti se sprema naći s Martinom kako bi raspravili podjelu imovine. Suzana prizna Beti da se boji da Krešo ne sazna da je Marta Mikijeva kćer. Beti shvati da su Krešo i Nina bili zajedno u Grazu. Zlatko je nervozan zbog spuštanja u bunar. Dina prizna Silviji da je nazvala Franu. Krešo se čudi što će Zlatku alpinistička oprema. Ivo i Silvija zabrinuti su za Martino ponašanje. Zora moli Enu za pomoć u banci. Beti sretne Enu kod frizera.

1. sezona, epizoda 43 - 1. srpnja

Miki Zlatko nađu se u problemu kada ih seljak vidi kako ulaze u bunar. Krešo uvjerava Suzanu da nema ništa s Ninom. I Beti i Ena iznenađene su međusobnom reakcijom jedna na drugu. Miki i Zlatko su u šoku jer u bunaru nema tijela. Nera od vidovnjakinje traži pomoć kako da urazumi svoju djecu. Beti povjeri Silviji da je upoznala Enu. Martin zaprosi Enu i ona pristane udati se za njega. Silvija primijeti da Marta ponovno pokušava nabaviti one tablete za smirenje. Ena pita Martina kad će je povesti na večeru s tim čuvenim Smithom. Nina objasni Tonki kako je dala ponudu za kupnju EFM-a. Zora želi znati tko je kupac koji se konačno pojavio. Zlatko savjetuje Vlastu da objavi Slavenove fotografije neposredno prije izbora. Suzana uhvati Martu u krađi tableta.

1. sezona, epizoda 44 - 2. srpnja

Suzana pokušava od Marte saznati zašto je krala sedative. Nina je hladna prema Mikiju, dok on pokušava biti prijateljski i nježan. Tonka je oduševljena koncertom na koji je pristala otići s Adamom. Miki objašnjava Nini kako je on i Suzana nisu imali namjeru povrijediti. Zlatko i Krešo čude se novinskom članku koji je izašao o Slavenu i Martinu. Marta se povjeri Silviji koja je pokušava utješiti. Zlatko napadne Vlastu da je zbog nje dobio otkaz. Nina moli Krešu da pronađe Mikijevu tetu i javi joj da je ispunila njezin uvjet iz pisma. Nera je u šoku vidjevši novine. Milić uvjerava Slavena da ipak ima načina da se izvuče. Martin je ljut na Enu jer mu je lagala, ipak je bila sa Slavenom. Zlatko prizna Marini da je znao za Enu i Martina. Martin se želi obračunati sa Slavenom.

1. sezona, epizoda 45 - 3. srpnja

Krešo uspije zaustaviti tučnjavu između Martina i Slavena. Nina kaže Tonki da je odlučila prekinuti sve veze sa Suzanom. Beti objasni Zlatku da je onaj članak u novinama povrijedio mnoge ljude, uključujući Silviju. Egon ne može vjerovati da je Suzana dala dijete na posvojenje. Miki sretne Egona i pozove ga na piće. Dina se želi obračunati s Vlastom. Slaven kaže Miliću da je odlučio povući kandidaturu.Marina utučeno pita Enu zašto joj nije rekla istinu, te kako je iz časopisa shvatila da je ona ta fatalna Ena. Egon se obrati svima uz obećanje da će biti bolji čovjek.Tonku čudi što se nina nalazi kasno s Krešom. Marina objašanjava Eni kako joj je jako nedostajala. Marina traži rastavu.

1. sezona, epizoda 46 - 47 - 4. srpnja

Zlatko je u šoku, ne razumije zašto Marina traži rastavu. Nina i Krešo razgovaraju o tome zašto bi Miki dao novac Nini. Vlasta javlja Miliću da sve ide po planu, Slaven je pristao na intervju. Silvija i Dina su očajne, svi ih gledaju kao da su narkomanke. Krešo pita Ninu može li ona platiti Boženino liječenje. Marina se pohvali Eni kako je zatražila rastavu. Marta kaže Kruni da joj je teško u Zagrebu i da joj nedostaje. Dini forenzičar javi da krv na košulji nije od njezinog srodnika. Vesna zove Martu na tulum. Silvija i Ivo ne mogu vjerovati kako ih je na kraju upravo Marta spojila. Marina pristane razgovarati sa Zlatkom. Adam i Tonka slučajno sretnu Vedrana. Nina kaže Mikiju na koji način planira iskoristiti sav taj novac od njegove tete.

Nina kaže Tonki da je odlučila zauvijek raskrstiti s Mikijem. Marti je užasno neugodno što ju je Tonka večer prije dovela kući. Kruno u Zagrebu traži sobu za unajmljivanje. Suzana se zahvaljuje Kreši što joj je pomogao razgovarati s Martom, ali joj nije drago što se nalazi s Ninom. Marta moli Krunu da ide s njom u posjet Boženi. Nakon što ih je vidjela zagrljene, Suzana vjeruje da ju Krešo vara s Ninom. Zlatko se pohvali Marini da je dobio novi posao. Tomasa zanima kakvi su Mikijevi planovi s obzirom na nestale kosti iz bunara. Tonka predloži Beti da bi mogla pisati kolumnu za Vlastu. Slaven i Martin nađu se u neugodnoj situaciji zbog Mikija. Tonka se prestravi vidjevši da će Vedran biti pilot koji će voziti Adama za Frankfurt. Miki se iznenadi Suzaninom molbom.

1. sezona, epizoda 48 - 49 - 5. srpnja

Tonka direktno optuži Vedrana da je nadrogiran. Miki tješi shrvanu Suzanu i pokazuje joj Ninino pismo. Adamu nije jasno zašto je let otkazan u zadnji čas. Krešo nervozno pokušava dobiti Suzanu na telefon. Adam kaže Tonki da će priznati Neri njihovu vezu. Suzana prizna Kreši da je bila s Mikijem. Ena se žali Zori na kaos između profesora. Vlasta traži od Slavena ekskluzivu, jer je uvjerena da će postati predsjednikom stranke. Ena kaže Martinu za svoju bolesnu majku i prizna mu kako je potrošila novac. Suzana pronađe kod Kreše u autu Nininu rukavicu. Vedran traži pomoć od Zlatka. Miki se iznenadi ugledavši potištenu Suzanu koja mu se prepusti u zagrljaj.

Nitko ne može vjerovati Nininoj tvrdnji kako je ona sada vlasnica fakulteta. Frane dobije hitan poziv od supruge koja ponovno ima jake kontrakcije. Suzana i Miki odlaze zajedno na izlet van grada. Dina naleti na Franetovog prijatelja koji ne odobrava njihovu vezu. Ena je ljuta zbog novonastale situacije na fakultetu pa se iskali na Martina. Vedran se zahvaljuje Zlatku što ga je izbavio iz pritvora. Silvija hrabri Beti da pronađe posao u struci. Egon prizna Zori da radi za Mikija. Krešo kaže Martinu da sluti kako je Suzana otišla s Mikijem. Nera problijedi čuvši od Nine da joj se otac zvao Franjo Herceg. Beti prestane misliti na ozljedu nakon što ju pregleda naočit doktor. Dina je zabrinuta zbog Franinog braka. Krešo kaže Suzani da ju ostavlja.

Dramsku seriju 'Pod sretnom zvijezdom' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma Tv-u!Tagovi