Pod sretnom zvijezdom, 26. - 27. siječnja

Pod sretnom zvijezdom - 3
,
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

61. epizoda - 26. siječnja

Adam se zbuni na Tonkino pitanje želi li da žive zajedno. Marina se spakirala i rekla Zlatku da odlazi. Tonka se požali Nini kako ju je Adam razočarao, a Nina joj prizna da je zaljubljena u Slavena. Ivo iznenadi i sebe i Vesnu prosidbom. Ena se brine gdje je Marina, kasni na njezino vjenčanje. Slaven iznenadi Ninu buketom cvijeća. Vesna prizna Ivi da ne zna je li spremna imati obitelj. Suzana povjeri Beti da planira trudnoću s Krešom kako bi spasila brak. Ni Silvija ni Beti ne mogu vjerovati da je Marina Enina kuma. Adam se ispriča Tonki i objasni da želi živjeti s njom. Ena prizna Marini da ju voli i da je zbog nje spremna ostaviti Martina.

62. epizoda - 27. siječnja 

Zlatko je zbunjen i ljut zbog Marininog naglog odlaska, a ljuta je i Vlasta jer joj se Marina ne javlja na mobitel. Slaven objašnjava Nini zašto su na naslovnici časopisa on i Vlasta kao zaljubljeni par. Krešo se neugodno iznenadi saznavši da je Nina vjerojatno sa Slavenom. Ena pred Martinom pokušava sakriti tugu i patnju koju osjeća zbog Marine. Tonka poludi kada joj Vedran pokuca na vrata tražeći Ninu. Zlatko je u problemu jer mu Mišo ne dozvoljava da se povuče iz njegovih poslova. Suzana je sretna kada joj Krešo spomene kako je Nina u vezi. Beti je ljuta na Suzanu jer je Krešo kumovao Martinovom i Eninom vjenčanju. Marta je ljuta na Krunu jer bi trebao više mirovati. Vlasta se žali Zlatku zbog otkaza, ali im plan da sruše Slavena uspijeva. Silvija ne može vjerovati da je Ivo odlučio oženiti Vesnu.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite vikendom na Doma TV-u.Tagovi