Pod sretnom zvijezdom, 23. - 24. veljače

Pod sretnom zvijezdom - 3
,
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 69 - 23. veljače

Svi se zabrinu zbog Nerine navodne bolesti. Krešo i dalje skriva od Suzane da je Marta odlučila pronaći roditelje. Fanika se hvali Beti kako joj je dobro raditi u restoranu. Tonka je ljubomorna što Adam ide sam na sastanak s novom profesoricom. Vedran javlja Tonki da neće stići na vlastitu proslavu. Zlatko oprezno prenosi Miši vijest da će od sada imati novu odvjetničku kuću koja će ih zastupati. Ivo odluči odgoditi vjenčanje zbog Nerinog stanja. Nina se šokira kada ju Vlasta napadne da odmah ostavi Slavena. Ivo se neugodno iznenadi saznavši od doktorice da je Nera savršeno zdrava.

1. sezona, epizoda 70 - 24. veljače

Raskrinkana pred djecom, Nera napadne Ivu jer ju je špijunirao. Vesna je u sve većem strahu jer mora javiti ocu za svadbu i trudnoću. Krešo i Zora trude se otežati Marti u njezinoj potrazi za roditeljima. Svi su u panici i šoku zbog članka o aferi Koloseum. Zori je sve teže lagati Marti. Krešo od Nine traži pomoć i savjet oko Marte. Martin je izvan sebe zbog fotografija u novinama i pokušava pronaći Enu. Vesna pred Ivom skriva tugu zbog svađe s ocem. Martin pronalazi Eninu oproštajnu poruku. Nera se sruši ugledavši bivšeg muža na Franckovom sprovodu.

 

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite vikendom na Doma TV-u.Tagovi