Pod sretnom zvijezdom, 2. - 3. ožujka

Pod sretnom zvijezdom - 4
,
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 71 - 2. ožujka

Svi se zabrinu zbog Nerinog pada u nesvijest. Ena je krenula prema moru i pokušava dobiti Marinu na telefon. Zlatko se pohvali Beti da je Marina odlučila vratiti mu se. Vidovnjakinja panično kaže Neri da ju je stigla istina od koje je bježala. Krešo hitno pokušava sakriti sve dokaze o Martinom posvojenju. Vlasta počinje s planom Nininog uništenja. Nini je čudno što se Vedran ne javlja već par dana. Nera u panici odluči otputovati i pobjeći od istine. Beti pomaže Faniki oko pripreme menija za Ivinu svadbu. Vesna je i dalje zabrinuta zbog svadbe, nadala se da će se Ivo zaljubiti u nju. Adam, Slaven, Ivo i Dina raspravljaju o Nerinom odlasku. Krešo ne može vjerovati da od sutra više nije šef kancelarije.

1. sezona, epizoda 72 - 3. ožujka

Dina je u šoku ugledavši svog oca Stjepana pred vratima. Slaven tješi Krešu koji je ljut i tužan zbog degradacije na poslu. Zbunjeni profesor Bojan Bartol (Davor Janjić) luta fakultetom u potrazi za Ninom. Zlatko je ljut na Vlastu jer je u novinama izašao negativan članak o Nini i EFM-u. Adam ne može vjerovati da je Tonka naumila otići u Bratislavu potražiti Vedrana. Dina pomaže Ivi da se pripremi i obuče za svoje vjenčanje. Krešo i Slaven ostanu zbunjeni nakon upoznavanja sa Stjepanom, novim šefom kancelarije. Vesna pokuša još jednom razgovarati s ocem. Martin se požali Egonu da je sav njihov trud oko projekta Koloseum propao. Zora je u čudu kada joj se električar predstavi kao profesor informatike.

 

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite vikendom na Doma TV-u.Tagovi