Pod sretnom zvijezdom, 19. - 20. siječnja

Pod sretnom zvijezdom - 3
,
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

59. epizoda - 19. siječnja

Suzana je u panici, Marta joj je javila da su imali saobraćajnu nesreću. Vlasta predloži Nini reportažu o njoj. Dina tješi Neru koja je sva jadna jer se tek dio uzvanika pojavio na zabavi. Krešo pita Suzanu bi li htjela imati još jedno dijete. Adam je utučen zbog svađe s Nerom. Nina iznenadi Slavena i sve prisutne u restoranu svojim pjevanjem. Zlatko uvjerava Marinu da bi trebali poraditi na djetetu. Nini je neugodno pred Tonkom zbog noći koju je provela sa Slavenom.
Beti se hvali Faniki kako joj je odjednom super s klincima. Ena traži Marinu da joj bude kuma na vjenčanju. Vesna je u panici jer shvaća da će teško dokazati da je Ivo otac njezina djeteta.

60. epizoda - 20. siječnja

Tonka kaže Nini da je odlučila odseliti se. Beti je tužna jer ju više ne trebaju za posao dadilje. Zlatko joj sugerira da pita Ninu za posao na fakultetu. Vlasta je ljubomorna i ljuta zbog Slavenovog druženja s Ninom. Ivo je sve zabrinutiji zbog Vesnine trudnoće i cijele situacije u kojoj se našao. Ena pokuša priznati Marini svoje osjećaje prema njoj. Suzana prizna Zori da Krešo ne želi imati dijete s njom. Beti pita Tonku za posao na fakultetu, ali joj ona kaže da situacije nije baš bajna. Martin je očajan jer Krešo odbija biti mu kum na vjenčanju. Slaven prizna Vlasti da želi biti s Ninom. Suzana odlazi kod doktora Olića.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite vikendom na Doma TV-u.Tagovi