.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Pod sretnom zvijezdom, 18. - 21. lipnja

Pod sretnom zvijezdom - 3
,
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

25. ep. - 18. lipnja
Silvija shvati da su Beti i Fanika prodale sat namijenjen Frani. Ena ne zna kako bi reagirala na Slavenovu bračnu ponudu. Beti pristane na Silvijinu ideju da se ponovno okuša kao manekenka. Ena pokušava pronaći Dinino ime na listi studenata. Silvija se jada Marti kako se našla u škripcu zbog Franinog sata. Adam pred Tonkom teško skriva svoje simpatije prema njoj. Krešo predloži Suzani da povedu Martu na izlet van Zagreba. Zlatko na Slavenovom stolu ugleda potpisanu fotografiju Ene i Slavena. Krešo angažira Švarca da pronađe Mikija. Martin uvjerava Krešu da od Slavena traži intervenciju kako bi osigurali natječaj.

 

26. ep. - 19. lipnja
Silvija i Fanika ohrabruju i požuruju Beti prije revije. Slaven pokušava nagovoriti Enu da mu se pridruži na maminoj reviji. Zora pobijesni ugledavši što je Suzana obukla na sebe. Nera je izvan sebe, jer joj Tonka kasni. Zlatko pokušava od Martina saznati tko je djevojka zbog koje je ostavio Beti. Nina i Tonka nervozno pokušavaju stići na vrijeme. Ni Dini i Majdi nije svejedno kada shvate da neke kreacije uopće nisu dovršene. Nera nije zadovoljna modnom revijom, a nezadovoljna se čini i okupljena publika. Slaven nagovori Enu da idu pozdraviti Neru, ne očekujući da će se njih dvije odmah žestoko posvađati.27. ep. - 20. lipnja
Dina se upravo onesvjestila pred svima. Božena odluči napisati Marti oproštajno pismo. Nina prizna Kreši kako joj se u početku nije sviđala ideja o pronalasku Mikija, ali sada joj se čini olakšavajućom. Ena se sledi zasnavši da je Beti Marinina šogorica. Zlatko namjerno pred Enom spominje Martina proučavajući njezinu reakciju. Silvija i Ivo razgovaraju o Dininoj vojnoj karijeri i kako naporni treninzi utječu na nju. Nera osjeća grižnju savjesti zbog Dinine iscrpljenosti. Marina se iznenadi čuvši Zlatkov komentar na Enu. Beti na reviji upozna urednicu modnog časopisa Vlastu (Csilla Barath Bastaić) koja joj ponudi editorijal. Marta kaže Suzani kako joj se ponekad čini da pred drugima skriva neku tajnu. Slaven i Ena svađaju se zbog Nere. Svi su u šoku saznavši da Dina ima dijabetes.


28. ep. - 21. lipnja
Slaven priopći Kreši kako želi deset posto od dogovorenog posla. Zlatko mudro predloži Marini da nazove Enu kako bi joj se ispričao. Beti je ljuta što Zlatko i dalje odbija prodati zemlju. Silvija prizna Marti da je potajno zaljubljena u Ivu. Tonka kaže Suzani kako ih želi sve upoznati s Vedranom. Ena je stjerana u kut, Zlatko traži da su nađu u kafiću, a Slaven zahtijeva da mu kaže istinu. Nina zamoli Krešu da napomene detektivu Švarcu da pokuša pronaći i njezina oca. Egon i Zora razmišljaju kako uštedjeti novce na fakultetu. Nera je izbezumljena zbog Ivinog ispada kao i zbog Dinine dijagnoze, a Tonka je tješi. Suzana problijedi saznavši za istragu zbog prodaje morfija.

29. ep. - 22. lipnja
Ena kaže Zlatku da je ostavila Slavena i da je zakasnio sa svojim prljavim ucjenama. Marta odlazi iznenaditi Krunu, ali ga ugleda u zagrljaju s drugom. Suzani je sve teže svakodnevno živjeti u laži i razmišljati o prošlosti. Nera savjetuje Zori da razgovara s Boženom i direktno ju pita koje su joj namjere. Marini je drago što Zlatko više nema ništa protiv njezinog druženja s Enom. Suzana očajnički pokušava razgovarati s Krešom kako bi mu objasnila abortus. Zlatko poludi čuvši od Beti kako je prodala zemlju. Marta dolazi Boženi po utjehu i tamo naiđe na Zoru. Slaven moli Enu da se pomire. Krešo upozorava Martina da bi trebali malo ispitati tog ulagača Smitha. Zlatko očajno pokušava zaustaviti prodaju zemlje.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do četvrtka na Domi TV.Tagovi