Pod sretnom zvijezdom, 16. - 17. veljače

Pod sretnom zvijezdom - 4
,
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

68. epizoda

Suzana i Krešo objavljuju Zori i Egonu vijest da kupuju svoj stan. Martin je zbunjen zbog Eninog čudnog ponašanja. Zora prizna Egonu da je zabrinuta što će Marta živjeti sa Suzanom i Krešom jer bi mogla saznati istinu. Beti traži od Zlatka da joj prizna sve o svojim poslovima. Slaven se iznenadi kada mu Nera kaže da je Nina idealna supruga za njega. Nina i Tonka pripremaju tulum za Vedranov dolazak. Zora se zabrine za Enu vidjevši je u lošem stanju. Zlatko kaže Marini da ima još malo vremena razmisliti želi li i dalje biti s njim u braku. Kreši bude teško razgovarati s Ninom i glumiti sreću. Ivo ne zna kako bi reagirao na vijest o svome ocu. Beti iznosi Zlatku plan za izvlačenje iz problema.

69. epizoda 

Svi se zabrinu zbog Nerine navodne bolesti. Krešo i dalje skriva od Suzane da je Marta odlučila pronaći roditelje. Fanika se hvali Beti kako joj je dobro raditi u restoranu. Tonka je ljubomorna što Adam ide sam na sastanak s novom profesoricom. Vedran javlja Tonki da neće stići na vlastitu proslavu. Zlatko oprezno prenosi Miši vijest da će od sada imati novu odvjetničku kuću koja će ih zastupati. Ivo odluči odgoditi vjenčanje zbog Nerinog stanja. Nina se šokira kada ju Vlasta napadne da odmah ostavi Slavena. Ivo se neugodno iznenadi saznavši od doktorice da je Nera savršeno zdrava.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite vikendom na Doma TV-u.

 

 Tagovi